Διαθέσιμη και στα ελληνικά η ιστοσελίδα του Εγγυητικού Κεφαλαίου της Ρουμανίας για την υπόθεση της City Insurance! Αναλυτικές οδηγίες για αιτήσεις επιστροφής ασφαλίστρου, αποζημιώσεις και καταγγελίες

Facebook
Twitter
LinkedIn

Προ ολίγων ημερών αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του Εγγυητικού Κεφαλαίου της Ρουμανίας (FGA) αναλυτικές οδηγίες για τους ασφαλισμένους της City Insurance και στα ελληνικά, έπειτα από τη μεγάλη αναστάτωση που προκλήθηκε το προηγούμενο διάστημα στην ελληνική αγορά.

Στην ιστοσελίδα του FGA είναι διαθέσιμες στα ελληνικά και οι αιτήσεις προς συμπλήρωση για την επιστροφή ασφαλίστρου και τη χορήγηση αποζημιώσεων, ενώ δίνονται απαντήσεις και σε πλήθος ερωτημάτων που απασχολούν τους καταναλωτές όπως:

1. Πότε δικαιούται το Ταμείο Εγγύησης των Ασφαλισμένων (FGA) να πραγματοποιήσει πληρωμές προς τους ασφαλισμένους;

2. Ποιοι είναι οι ασφαλιστικοί πιστωτές (ασφαλισμένοι);

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του FGA πατώντας εδώ

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Αισιοδοξία Χατζηθεοδοσίου: Πολύ φοβάμαι ότι το 2023 θα έχουμε το μεγαλύτερο αριθμό λουκέτων στη χώρα

Εξαιρετικά αισιόδοξος εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Ε.Ε.Α κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου κατα τη διάρκεια της εκδήλωσης του Ε.Ε.Α για την κοπή της πίτας.

Η Howden Hellas εξαγοράζει την TCI SPECIALTY

Νέα εξαγορά στον χώρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης από την Howden Hellas – Ο μεγαλύτερος broker επιχειρηματικών ασφαλίσεων στη χώρα διευρύνει τις εργασίες του στη Βόρειο Ελλάδα, μέσω