Δηλώσεις Μοάτσου…..για την εξαγορά της εταιρείας που ηγείται!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ο CEO της  ΑΧΑ Ασφαλιστική Ερρίκος Μοάτσος, με αφορμή την ανακοίνωση της συμφωνίας πώλησης της μονάδας του Γαλλικού Ασφαλιστικού Ομίλου ΑΧΑ στην Ελλάδα στην Generali,  έστειλε  επιστολή  προς τους συνεργάτες της εταιρίας.

Ειδικότερα η επιστολή του κ. Μοάτσου, μεταξύ άλλων, αναφέρει:

«Ο Όμιλος ΑΧΑ ανακοίνωσε σήμερα τη σύναψη συμφωνίας με την Generali για την εξαγορά από τη δεύτερη της ΑΧΑ Ασφαλιστικής στην Ελλάδα. Η ανακοίνωση αυτή σηματοδοτεί ένα νέο βήμα στην μακροπρόθεσμη στρατηγική του Ομίλου να απλοποιήσει το παγκόσμιο αποτύπωμά του και να επικεντρωθεί εκ νέου σε κύριες περιοχές ενδιαφέροντος.

Σήμερα, μπορούμε να είμαστε περήφανοι για όσα καταφέραμε μαζί. Τα τελευταία 13 χρόνια οδηγήσαμε την AXA Ασφαλιστική σε κερδοφόρο ανάπτυξη, τόσο σε επίπεδο κύκλου εργασιών όσο και κερδών, ξεπερνώντας τις τάσεις της αγοράς με συνεχείς μετασχηματισμούς, καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες ασφάλισης, με πολλαπλά κανάλια διανομής, εστιάζοντας στους πελάτες μας και αναδεικνύοντας την Εταιρεία μας για 3 φορές στις πρώτες θέσεις της λίστας των επιχειρήσεων με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα, Best Workplaces.

Αναγνωρίζοντας την πορεία ανάπτυξης και μετασχηματισμού που έχουμε διανύσει στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, είμαστε πεπεισμένοι ότι ο συνδυασμός των δραστηριοτήτων μας με την Generali θα μας επιτρέψει να αξιοποιήσουμε πλήρως τις δυνατότητές μας, δημιουργώντας νέες επαγγελματικές ευκαιρίες, προς όφελος των πελατών, των υπαλλήλων και των συνεργατών μας.

Βασίζομαι σε εσάς για τη συνέχιση της διασφάλισης της δραστηριότητας της Εταιρείας μας και την ολοκλήρωση, απ’ όλους μαζί, των επιχειρηματικών μας σχεδιασμών.

Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να εγγυηθούμε το καλύτερο, για τους πελάτες μας, τους συνεργάτες, τις ομάδες μας και τους μετόχους μας.

Η Εκτελεστική Επιτροπή και εγώ, δεσμευόμαστε να σας κρατάμε ενήμερους για τα επόμενα βήματα. Οι πόρτες των γραφείων μας είναι πάντα ανοιχτές και αν έχετε απορίες και ερωτήσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με οποιονδήποτε τρόπο.

Προσωπικά, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για τη δέσμευσή σας, τη θέλησή σας, την ατέρμονη προσήλωση και τον υποδειγματικό επαγγελματισμό σας. Σήμερα, είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι για να ξεκινήσουμε ένα νέο κεφάλαιο με την Generali και να αδράξουμε τις ευκαιρίες που έχουμε μπροστά μας. Βασίζομαι στον καθένα και στην καθεμιά από εσάς για την συνέχιση της λειτουργίας μας ως μια ομάδα.»

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Ο Κασσελάκης στο Ε.Ε.Α θα συναντήσει τον πρόεδρο Χατζηθεοδοσίου για να μιλήσουν για……την επιχειρηματικότητα!

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης θα επισκεφθεί την Πέμπτη 9/11/2023 στις 14:00 τα γραφεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Εκεί ο