ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΥΧΡΟΥ: Οι δηλώσεις του αναγνωρισμένου στελέχους της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στο insurance-eea.gr για τα ΚΑΙ ΚΑΛΑ 10 χρόνια της ΕΑΔΕ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Συνεχίζει το παραλήρημα για τα ΚΑΙ ΚΑΛΑ 10 χρόνια της ΕΑΔΕ τα οποία όμως είναι 8! , άν κρίνουμε απο την ημερομηνία που έπεσαν οι υπογραφές στην συμβολαιογραφική πράξη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΧΕΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΓΑΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΠΟΑΔ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΑΞΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΑΝ….ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ Η ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΑΔΕ

Σήμερα λοιπόν διαβάζουμε απο την κυρία Δήμητρα Λύχρου Πρόεδρος της ΕΕΑΕ και Ειδική Σύμβουλος της ΕΑΔΕ, αναγνωρισμένο στέλεχος της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, με συμμετοχή στις εξελίξεις που σχετίζονται με τον κλάδο να αναφέρει τα εξής δίδοντας πάλι τον αριθμό των χρόνων που υπάρχει η ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΑΞΗ.

Η κυρία Δήμητρα Λύχρου Πρόεδρος της ΕΕΑΕ και Ειδική Σύμβουλος της ΕΑΔΕ, αναγνωρισμένο στέλεχος της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, με συμμετοχή στις εξελίξεις που σχετίζονται με τον κλάδο , με αφορμή την επέτειο 10 ετών δράσεων της ΕΑΔΕ, απαντώντας σε ερώτημα του insuranceeea αναφέρεται στην διαδρομή της ΕΑΔΕ και εύχεται για την συνέχειά της λέγοντας τα εξής:

ΔΛ: «Όταν ξεκίνησαν οι πρώτες συζητήσεις για την ανάγκη κοινής παρουσίας και έκφρασηςτης Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, το τοπίο ήταν θολό, γιατί διάφορες φωνές, συχνά παράφωνες, δημιουργούσαν εντάσεις και εντυπώσεις και το σημαντικότερο έδιναν το δικαίωμα στην Πολιτεία, μέσω των φορέων της να αμφισβητεί τις θέσεις και τα αιτήματα που κατέθεταν επίσημα τα Σωματεία.

Η αρχική Διακήρυξη που υπογράψαμε στο Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ το μακρινό 2009 οδήγησε, μετά από διεξοδική ανάλυση και αναζήτηση για την βέλτιστη λύση, στην δημιουργία της Ένωσης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος, ΕΑΔΕ, της οποίας τα 10 χρόνια λειτουργίας γιορτάζουμε σήμερα.

Η ΕΕΑΕ και ο ΣΕΜΑ αναγνωρίζοντας τις ανάγκες συνολικής έκφρασης του κλάδου αλλά και τις ανησυχίες από την αδύναμη και κατακερματισμένη μέχρι τότε παρουσία του, πήραν, με απόφαση των Σωματείων και δια των Προέδρων τους Κ.Μαυρόπουλου και Γ.Καραβία, τις πρωτοβουλίες εκείνες που θα οδηγούσαν στις πρώτες διερευνητικές διαβουλεύσεις.

Διστακτικά στην αρχή, αλλά με θετική προδιάθεση, προσήλθαν στις συζητήσεις ο ΠΣΑΣ και ο ΠΣΣΑΣ.

Μή γεμίζουμε άδικα σελίδες / σεντόνια κλπ, αν θέλετε να διαβάσετε ολο το κείμενο πεταχτείτε στο insurance-eea.gr (να πάρουν και κάνα κλίκ- κρίμα είναι)

ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΥΧΡΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΟΧΙ ΔΕΚΑ! 

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΜΕ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΑΚΙ -) 2021 – 2013 ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ 8!!!

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Ο Κασσελάκης στο Ε.Ε.Α θα συναντήσει τον πρόεδρο Χατζηθεοδοσίου για να μιλήσουν για……την επιχειρηματικότητα!

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης θα επισκεφθεί την Πέμπτη 9/11/2023 στις 14:00 τα γραφεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Εκεί ο