Μαύρος Γάτος

“Δήμητρα της Λέσβου”: Με ανασφάλιστη Mercedes τη χτύπησε και την εγκατέλειψε 83χρονος οδηγός

Facebook
Twitter
LinkedIn

Έπειτα από έρευνα των αστυνομικών αρχών στις κάμερες ασφαλείας, διαπιστώθηκε ότι μία μαύρη Mercedes χτύπησε και εγκατέλειψε τις πρώτες πρωινές ώρες της 9ης Απριλίου τη «Δήμητρα της Λέσβου» στη Γλυφάδα και συγκεκριμένα στο ύψος της παραλιακής.

Όπως διαπίστωσαν οι αρμόδιες αρχές το μοιραίο ατύχημα προκλήθηκε από έναν 83χρονο οδηγό, ο οποίος μάλιστα δεν είχε ασφαλίσει το μοιραίο όχημα. Οι αστυνομικές αρχές του Δήμου Γλυφάδας εξετάζουν την υπόθεση καθώς και τις συνθήκες του θανάτου του Δημήτρη Καλογιάννη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συγγενείς του θύματος έχουν ήδη υποβάλλει μήνυση κατά του οδηγού αλλά και της συζύγου του στην οποία όπως διαπιστώθηκε ήταν κατοχυρωμένο το όχημα.

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

ΚΥΠΡΟΣ: Ασφαλιστική κάλυψη και σήμανση για τα ηλεκτρικά σκούτερ – Τι προτείνει το Υπουργείο Μεταφορών

Σύστημα σήμανσης από ασφαλιστικές εταιρείες – στα πρότυπα της Γερμανίας – για τα ηλεκτρικά σκούτερ και τις συσκευές προσωπικής κινητικότητας περιλαμβάνει η

Γερμανικές ασφαλιστικές προς ταξιδιώτες: Ελέγξτε την ταξιδιωτική σας ασφάλιση λόγω της σύγκρουσης στο Ιράν

Οι γερμανικές ασφαλιστικές εταιρείες καλούν τους ταξιδιώτες να ελέγχουν προσεκτικά τους όρους των ταξιδιωτικών ασφαλιστηρίων συμβολαίων τους, καθώς η σύγκρουση στο Ιράν