Μαύρος Γάτος

Δημόσιες σχέσεις κάνει ο Ι. Χατζηθεοδοσίου με τους τραπεζίτες τη στιγμή που οι ασφαλιστές χάνουν ασφαλιστήρια από τις τράπεζες!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Όλα έχουν τα όριά τους.

Τη στιγμή που ο πρόεδρος του Ε.Ε.Α κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου κάνει δημόσιες σχέσεις με τους τραπεζίτες και συζητά τρόπους για να συνεργαστεί μαζί τους το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, χιλιάδες ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές χάνουν ασφαλιστήρια περιουσίας και όχι μόνο, από τους υπαλλήλους των τραπεζικών καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα.

Σε δημοσίευμα που διαβάσαμε στην ιστοσελίδα -μέσο προβολής του κ. Χατζηθεοδοσίου – το insurance-eea.gr αναφέρεται το εξής:

«Κύκλο συναντήσεων με τους εκπροσώπους των τραπεζών έχει ξεκινήσει το ΕΕΑ προκειμένου να εντοπιστούν τρόποι συνεργασίας του Επιμελητηρίου με τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Ο πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Ι. Χατζηθεοδοσίου ήδη συναντήθηκε από την πλευρά της Alpha με τον κ. Βασ. Ράπανο και της Πειραιώς τον κ. Γ. Χατζηνικολάου ο οποίος είναι και πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών.

Οι συναντήσεις ήταν εποικοδομητικές και σε θετικό κλίμα ενώ έγιναν και διερευνητικές αναφορές σε θέματα ευρύτερου ενδιαφέροντος για την επιχειρηματικότητα και τους τρόπους ενίσχυσης της εξέλιξής της.

Οι επαφές του προέδρου με τους εκπροσώπους των τραπεζών θα συνεχιστούν προκειμένου να υπάρχει μια συνολική εικόνα από το τραπεζικό σύστημα και τους διαύλους συνεργασίας του με το ΕΕΑ και τους κλάδους τους οποίους εκπροσωπεί.»

Αντί δηλαδή ο πρόεδρος του Ε.Ε.Α να στριμώξει τους μετόχους των τραπεζών προκειμένου να σταματήσουν να χρησιμοποιούν αθέμιτες πρακτικές πρόσκτησης ασφαλιστικών εργασιών, συναντάται μαζί τους προκειμένου να κάνουν business!

Και όλα αυτά ο κ. Χατζηθεοδοσίου, ο πρόεδρος – σωτήρας και προστάτης – των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.!

Και δε φτάνει μόνο αυτό. Στην ίδια δημοσίευση αναφέρεται πως κατά την διάρκεια της ίδιας συνάντησης «συζητήθηκε και το θέμα των πιστοποιημένων στην πώληση ασφαλιστικών προϊόντων υπαλλήλων των τραπεζών οι οποίοι εξυπηρετούνται από το ΕΕΑ»

Αγαπητοί αναγνώστες μας, το ξέρατε πως το επαγγελματικό επιμελητήριο Αθηνών έχει εγγεγραμμένους στα μητρώα τους όλους τους πιστοποιημένους υπαλλήλους των τραπεζών από ολη την Ελλάδα;

Να το ξαναπούμε για όσους δεν το καταλάβανε.

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών γνωρίζει και έχει καταγεγραμμένους όλους τους πιστοποιημένους τραπεζικούς υπαλλήλους όλων των τραπεζών που προωθούν ασφαλιστικά προγράμματα.

Για ποιο λόγο κύριε ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ δεν έχετε δημιουργήσει ένα ενιαίο μητρώο για αυτή την κατηγορία πιστοποιημένων υπαλλήλων όπως υπάρχει αντίστοιχα εδώ και μερικά χρόνια και για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές;

Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος; Μήπως….για χατίρι των τραπεζών που δε θα ήθελαν να φαίνεται ο πραγματικός αριθμός των πιστοποιημένων υπαλλήλων διότι είναι πολύ περισσότεροι στην πράξη;

Συνεχίζεται…..

Υ.Γ Κύριοι Λεβετσοβίτη και Γκόντζο, μήπως πρέπει να θίξετε το εν λόγω θέμα στο επόμενο Δ.Σ; Αρκεί βέβαια να είναι ανοιχτά τα μικρόφωνά σας…… γιατί γνωρίζουμε πως ειδικά στην περίπτωση του κ. Γκόντζου συνήθως κλείνουν… με δημοκρατικές διαδικασίες.

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Αφού δημιουργήθηκε το πρόβλημα με τον ΦΠΑ μεταξύ πρακτόρων και μεσιτών τώρα υπόσχονται λύσεις!

Ποιός ασφαλιστικός διαμεσολαβητής μπορεί να ξεχάσει τις αμαρτίες της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής που δέν άσκησαν τις κατάλληλες πιέσεις προκειμένου να μήν απαγορευτεί η

Πώς συνδέεται η πιστοληπτική ικανότητα των ασφαλιστικών εταιρειών με την κυβερνοασφάλεια;

Μια θετική συσχέτιση μεταξύ των πιστοληπτικών ικανοτήτων των ασφαλιστικών εταιρειών και της κυβερνοασφάλειας τους, εντοπίζει η νέα έκθεση της Fitch Ratings. Η

City Insurance: Ασφαλιστικές εταιρείες εντός και εκτός Ρουμανίας διεκδικούν το χαρτοφυλάκιο της με πάνω από 3 εκατ. πελάτες

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση ότι τουλάχιστον 2 εταιρείες, μια εκ των οποίων και εκτός Ρουμανίας, εξετάζουν το ενδεχόμενο εξαγοράς του χαρτοφυλακίου