Μαύρος Γάτος

Δωρεά υγειονομικού υλικού προλ. χρήσης κατά του covid από το Ε.Ε.Α στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Facebook
Twitter
LinkedIn

Αντιπροσωπεία του Επαγγελματικού Επιμελητήριου Αθηνών με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου και τον Α’ Αντιπρόεδρο Νίκο Γρέντζελο επισκέφτηκε το Πανεπιστήμιο Πειραιώς και παρέδωσε φορτίο υγειονομικού υλικού προληπτικής χρήσης κατά του κορονοϊού στον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιώς καθηγητή Άγγελο Κότιο την Πέμπτη 25 Ιουνίου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν και οι Αντιπρυτάνεις Έρευνας και Διά Βίου Εκπαίδευσης Γρηγόριος Χονδροκούκης, Οικονομικών, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης Μάρκος Κούτρας και Διοικητικών Υποθέσεων, Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας Παντελής Παντελίδης.

Αυτή η πολύτιμη προσφορά στο έργο της διασφάλισης της υγείας των φοιτητών και των εργαζομένων του Πανεπιστημίου έρχεται στην καταλληλότερη στιγμή καθώς αρχίζουν οι εξετάσεις εξαμήνου κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες και συνιστά σαφή πράξη αλληλεγγύης και κοινωνικής ευθύνης εκ μέρους του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Να υπενθυμίσουμε πως ο κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου θα αναγορευτεί σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Βιομηχανικής Διοίκησης και Βιομηχανίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Απριλίου 2022 και ώρα 17:00 στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Σάλος απο τις ασυναρτησίες του τρομπέτα Ζαραλίκα για τις ασφαλιστικές εταιρείες!

Σάλος από τις ασυναρτησίες του Χριστόφορου Ζαραλίκα – γνωστού τρομπέτα του διαδικτύου – για τις ασφαλιστικές εταιρειες! Τεράστιο ζήτημα έχει προκύψει από