Ε.Ε.Α.Ε / ΛΥΧΡΟΥ: ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ για ακόμα μια φορά τα σχέδια τους! Ολη η αλήθεια όπως δε θα τη διαβάσετε πουθενά αλλού!

Facebook
Twitter
LinkedIn

ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ για ακόμα μια φορά τα σχέδια!

Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΥΧΡΟΥ δεν ήταν αυτή που πρότινος μιλούσε μαζί με τους …άλλους … για  ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ? 

Σήμερα αποκαλύφθηκαν για ακόμα μια φορά τα σχέδια και είδαμε το δεύτερο βήμα της επιχείρησης “ενότητας κλάδου” που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη !

ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ….ΜΕ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ; 

Και ειδικά εν τω μέσω μιας χρονιάς ιδιαιτέρως δύσκολης για τον κλάδο;  Τώρα που οι προσωπικές φιλοδοξίες  θα έπρεπε να ήταν δεύτερες ;

Δηλαδή , καταδικάζετε διχαστικές πρακτικές … αποχωρώντας από την ΠΟΑΔ;

Και προσπαθείτε να μας πείσετε ότι αυτό είναι … ενωτική πρακτική ;

 Τι κάνει νιάου στα κεραμίδια ;

Όποιος θέλει το καλό ούτε αποχωρεί , ούτε κουνάει το δάχτυλο – όποιος θέλει το καλό συνδιαλέγεται , σέβεται και δημιουργεί συνθήκες συνεννόησης.

Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρει:

Στο δεύτερο θέμα, που αφορά σχέσεις και συνδικαλιστικές συμπεριφορές, το Σώμα της Γενικής Συνέλευσης ενημερώθηκε πλήρως από το Δ.Σ. για σοβαρά θέματα και πρακτικές που κατ’ επανάληψη έχουν ανακύψει στους κόλπους της Ομοσπονδίας και γίνονται ανεκτά, ενώ κάθε άλλο παρά προασπίζουν τα κοινά συμφέροντα της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, και αντίθετα προσβάλλουν τις προσπάθειες όλων, όσων αφιέρωσαν κόπο και χρόνο στην διαδρομή αυτή.

Η ΕΕΑΕ σέβεται κάθε προσπάθεια διεύρυνσης και πολυφωνίας, αλλά δεν συμφωνεί με διχαστικές πρακτικές και δεν επιθυμεί να θεωρείται και να αποτελεί μέρος αυτών.

Μετά από διεξοδική παρουσίαση, ανάλυση των θεμάτων από το ΔΣ και ευρεία συζήτηση και τοποθέτηση των Μελών της, η Γενική Συνέλευση ομόφωνα ενέκρινε και απεφάσισε την αποχώρηση της ΕΕΑΕ από την ΠΟΑΔ.

Ως Ιδρυτικό Μέλος της Ομοσπονδίας από το έτος 1983, η ΕΕΑΕ επιθυμεί και εύχεται τον επαναπροσδιορισμό προτεραιοτήτων, θέσεων και στόχων, από πλευράς ΠΟΑΔ.

Η Γενική Συνέλευση τέλος επανέλαβε την θέληση και απόφαση να συνεχίσει η ΕΕΑΕ το έργο της, υπηρετώντας τους καταστατικούς σκοπούς της, που είναι η προαγωγή των ηθικών, επαγγελματικών και οικονομικών συμφερόντων των Μελών της, η ανύψωση του επαγγέλματος και του θεσμού, και η ισχυροποίηση της ενότητας και του κύρους του κλάδου της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης.

Ελάτε τώρα να σας εξηγήσει ο μαύρος γάτος τί κρύβεται πίσω από την αποχώρηση της ΕΕΑΕ από την ΠΟΑΔ.

Αφού δεν τους “έκατσε” η δημιουργία του ΥΠΕΡ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ με “μπροστάρηδες” Γαβαλάκη και Τοζακίδη (και από πίσω ο πρόεδρος μας ) μιας και η ΠΟΑΔ τους είπε “ομοσπονδία υπάρχει, ελάτε να συζητήσουμε ” αποφάσισαν να μειώσουν την δύναμη της ΠΟΑΔ ως κίνηση ενότητας!

Να θυμίσουμε πως η κα Λύχρου , πρόεδρος της ΕΕΑΕ ήταν αυτή που πριν λίγο καιρό έλεγε ” ” ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΠΛΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ”!!!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ VIDEO ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ και ΕΔΩ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΓΑΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Ο Κασσελάκης στο Ε.Ε.Α θα συναντήσει τον πρόεδρο Χατζηθεοδοσίου για να μιλήσουν για……την επιχειρηματικότητα!

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης θα επισκεφθεί την Πέμπτη 9/11/2023 στις 14:00 τα γραφεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Εκεί ο