Μαύρος Γάτος

Εκδήλωση MDRT 2017 – Κανένα παραστατικό στα βιβλία του ΠΣΑΣ!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Όπως αντιλαμβάνεστε η κάκιστη διαχείριση του ΠΣΑΣ από τα τότε μέλη του Δ.Σ είχε ώς αποτέλεσμα να δημιουργήσει πρόβλημα και στην εικόνα του MDRT.

Στο πόρισμα του ελεγκτή για το σκάνδαλο φωτιά του ΠΣΑΣ για το έτος 2017 αναφέρεται πως «δεν καταγράφηκε κανένα παραστατικό εξόδων ή εσόδων από την εκδήλωση του MDRT για το 2017 στα βιβλία του ΠΣΑΣ. Επίσης, τα έξοδα που αφορούν το συνέδριο του MDRT δεν είχαν εγκριθεί από τα πρακτικά του Δ.Σ Αυτό αποτελεί τόσο φορολογικό όσο και διαχειριστικό σφάλμα σύμφωνα με το νόμο, δαπάνες ή έσοδα τα οποία δεν καταχωρούνται στα βιβλία μπορούν να θεωρηθούν σε ενδεχόμενο έλεγχο από τις φορολογικές αρχές, ώς απόκρυψη εσόδων ή καταχρηστική διαχείριση των πόρων του συνδέσμου , τα οποία και τα δύο φέρουν κυρώσεις»

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Θεσσαλονίκη: Νέα εξαγορά απο την INFOTRUST Α.Ε

Η INFOTRUST A.E ασφαλιστικό πρακτορείο, όπως ανακοίνωσε στις 31/12/24, πρωτοπόρος στον χώρο των ασφαλίσεων, επισφραγίζει την στρατηγική συνεργασία της με την HBU

Συνεδρίασε η νέα Διοικητική Επιτροπή του Ε.Ε.Θ. Πραγματοποιήθηκε η εκλογή στις επιμέρους θέσεις Διοίκησης

«Σηκώνουμε τα μανίκια και αρχίζουμε δουλειά. Ξεκινάμε επαφές και ευελπιστούμε σε συνεργασία για κοινή πλεύση με όλους τους θεσμικούς φορείς που συνδιαμορφώνουν