Εκεί στο aagora.gr να προσέχετε πρίν βάλετε παραπλανητικούς τίτλους

Facebook
Twitter
LinkedIn

Και η παραπληροφόρηση καλά κρατεί. Ομως τώρα που μπήκε ο μαύρος γάτος στη ζωη μας κάποιοι θα προσέχετε παραπάνω.

Εχθές 17 Μαρτίου 2020 εν μέσω πανδυμίας το “έγκυρο” aagora.gr ανέβασε την είδηση που αφορούσε διευκρινήσεις της GENERALI HELLAS προς τους συνεργάτες της σχετικά την πανδημία COVID 19 και τις καλύψεις των ασφαλιστηρίων συμβολαιών της.

Ομως την είδηση την παρουσίασε με έναν άκρως παραπλανητικό τίτλο και συγκεκριμένα “Πλήρης κάλυψη ασφαλισμένων έναντι του κορωνοϊου”.

Μϊα μέρα αργότερα και αφού αντιλήφθηκαν την “πατάτα” που κάνανε έκαναν την διόρθωση και ο τίτλος άλλαξε όπως έπρεπε σε “Εκτακτη ενεργοποίηση παροχών έναντι του κορωνοϊου”

Ο μαύρος γάτος όμως έχει τα μάτια του ανοιχτά για όλους….και φρόντισε να κάνει τα ανάλογα screen shots τα οποία και σας παρουσίαζουμε.

Για το τί ακριβώς αναφέρει η συγκεκριμένη διευκρινηστική επιστολή προς τους συνεργάτες της η GENERALI δείτε εδώ την σχετική ανάρτηση του μαύρου γάτου.

Εκεί στο aagora.gr να προσέχετε πρίν βάλετε παραπλανητικούς τίτλους 1

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Real Estate Business από Μεγάλο Επιμελητήριο!

Μεγάλο Επιμελητήριο της χώρας υπέγραψε για αγορά οικοπέδου αξίας 7.000.000 !! Με τα χρήματα των μελών του βεβαίως! Και αυτό συμβαίνει όταν

Μεγάλη προσέλευση αναμένεται στην αυριανή εκδήλωση του Σ.Δ.Α.Ε στη Θεσσαλονίκη!

Ενημερωτική εκδήλωση για την κλιματική αλλαγή και τις επιπτώσεις της στην καθημερινότητα των πολιτών διοργανώνει ο Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Ν. Θεσσαλονίκης (ΣΔΑΕ) Η