Εκτακτη Γενική Συνέλευση στον ΠΣΑΣ – Να μή λείψει κανείς!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ανακρίβειες τα λεγόμενα της Δ. Λύχρου σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΣΑΣ! Άκομψη και προσβλητική – αλλα όχι μην αναμενόμενη - η κίνηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και του προέδρου Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου καθώς και του Γενικού Γραμματέα κ. Δημήτρη Γαβαλάκη να μην προσκαλέσουν το Δ.Σ του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στην εξαιρετικά σημαντική «ανοιχτή συζήτηση που θα λάβει χώρα στις 8 Μαΐου 2023 στο Αμφιθέατρο της Εθνικής Πινακοθήκης.

Ανακοίνωση για την Εκτακτη Γενική Συνέλευση εξέδωσε το ΔΣ του ΠΣΑΣ.

Παρακάτω η ανακοίνωση

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Κατόπιν των παραιτήσεων δύο μελών του Δ.Σ. και βάσει του άρθρου 22 του καταστατικού του ΠΣΑΣ, σας καλούμε να παρευρεθείτε στην έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, την Παρασκευή 01.12.2023 και ώρα 16:00, καθώς στις προηγούμενες δύο ημερομηνίες, Δευτέρα 20.11.2023 και Πέμπτη 23.11.2023 δεν υπήρξε καταστατική απαρτία.
Σκοπός να διενεργηθεί ψηφοφορία για την εκλογή δύο νέων μελών για το Δ.Σ. του Συνδέσμου, βάσει του άρθρου 17 του καταστατικού.
Η παρουσία όλων σας είναι απαραίτητη και επιβεβλημένη.

Εκ του ΔΣ του ΠΣΑΣ
Αντώνης Σαμωνάς
Πρόεδρος
Ιωάννης Στασινόπουλος
Γενικός Γραμματέας

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Μάθε τα πάντα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

O Σακχαρώδης Διαβήτης, είναι μια κατάσταση που επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο, χαρακτηρίζεται από αυξημένα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα που δεν