ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Μαρία Δημητριάδη υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Κώστα Μπακογιάννη

Facebook
Twitter
LinkedIn

Διακόπτουμε την ροή των ειδήσεών μας προκειμένου να σας ενημερώσουμε πως η κα Μαρία Δημητριάδη, πρόεδρος ΣΠΑΤΕ,  η οποία προσφάτως είχε οδηγήσει το σωματείο με τα λιγοστά μέλη στην έξοδο απο την ΠΟΑΔ, ανακοίνωσε μέσω των κοινωνικών δικτύων πως θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις επικείμενες δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη.

Η επιτυχία της κας Δημητριάδη στις επικείμενες εκλογές θεωρούμε πως είναι δεδομένη άν κρίνουμε και απο τον αριθμό των ψήφων που έλαβε και στις τελευταίες εκλογές της ΠΟΑΔ αλλα και της θέσης που κατέλαβε στο ΔΣ που σχηματίσθηκε.

Η κα Μαρία Δημητριάδη σχολίασε σχετικά:

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα, η εμπιστοσύνη του Δημάρχου μας Κώστα Μπακογιάννη, να με επιλέξει ως υποψηφία Δημοτική Σύμβουλο Αθηναίων με τον Συνδυασμό «ΑΘΗΝΑ ΨΗΛΑ».

Χωρίς όμως την δική σας στήριξη τίποτα δεν υλοποιείται! Για αυτό, σας ζητώ να με εμπιστευτείτε και να με στηρίξετε με την ψήφο σας, προκειμένου να συμμετάσχω και να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στην πόλη μας. Στην Αθήνα που γεννηθήκαμε, κατοικούμε και αγαπάμε!

Σας ευχαριστώ,
Μαρία Δημητριάδη Βιλτανιώτη

 

Στον mavrosgatos.gr θεωρούμε πως η επιλογή της κας Δημητριάδη απο τον Κώστα Μπακογιάννη είναι ιδιαίτερης στρατηγικής σημασίας δεδομένης της επιρροής που έχει η ίδια στην διαμεσολάβηση αλλα και στην δημοφιλία της στην ασφαλιστική αγορά.

Της ευχόμαστε ΟΛΟΨΥΧΑ καλή επιτυχία και θα στηρίξουμε ΕΜΠΡΑΚΤΑ την εκλογή της.

Κυρία Δημητριάδη ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Μάθε τα πάντα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

O Σακχαρώδης Διαβήτης, είναι μια κατάσταση που επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο, χαρακτηρίζεται από αυξημένα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα που δεν