Μαύρος Γάτος

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Θεοδώρα Γουργούλη εκτός ΠΣΑΣ – Το νέο ΔΣ του συνδέσμου

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ανακρίβειες τα λεγόμενα της Δ. Λύχρου σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΣΑΣ! Άκομψη και προσβλητική – αλλα όχι μην αναμενόμενη - η κίνηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και του προέδρου Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου καθώς και του Γενικού Γραμματέα κ. Δημήτρη Γαβαλάκη να μην προσκαλέσουν το Δ.Σ του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στην εξαιρετικά σημαντική «ανοιχτή συζήτηση που θα λάβει χώρα στις 8 Μαΐου 2023 στο Αμφιθέατρο της Εθνικής Πινακοθήκης.

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση ότι η μέχρι πρότινος Προέδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Συμβούλων (ΠΣΑΣ), κα Θεοδώρα Γουργούλη, βρίσκεται εκτός του Διοικητικού Συμβούλιο του Συνδέσμου, σύμφωνα με νέα δικαστική απόφαση που είδε το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες.

Όπως προκύπτει από τη σχετική απόφαση, το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών έπειτα από τη δημόσια ακρόαση των μελών του Συνδέσμου έκρινε αναγκαία τη σύνθεση ενός νέου Διοικητικού Συμβουλίου, προκειμένου να πραγματοποιηθούν εκλογές εντός του επόμενου εξαμήνου, στις οποίες, έπειτα από αίτημα των 46 μελών του Συνδέσμου, δεν θα συμμετάσχει κανένα από τα μέλη του προηγούμενου συμβουλίου.

Σύμφωνα με τη νέα απόφαση το νέο Δ.Σ. απαρτίζεται από τους:

  • Χρήστο Σταθόπουλο
  • Γεωργία Μαυρομάτη
  • Ευφροσύνη Τουλούπα
  • Παρασκευή Σπαντίδου
  • Κεχαγιάογλου Νίκο
  • Τσιγώνια Νικόλαο
  • Μαύρο Δημήτριο

 

Διαβάστε εδώ τη σχετική απόφαση

 

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Σάλος απο τις ασυναρτησίες του τρομπέτα Ζαραλίκα για τις ασφαλιστικές εταιρείες!

Σάλος από τις ασυναρτησίες του Χριστόφορου Ζαραλίκα – γνωστού τρομπέτα του διαδικτύου – για τις ασφαλιστικές εταιρειες! Τεράστιο ζήτημα έχει προκύψει από