Εκτός της νέας ΕΑΔΕ ο ΠΣΑΣ σύμφωνα με δηλώσεις της Δήμητρας Λύχρου!!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Απίστευτες δηλώσεις της Δήμητρας Λύχρου στο underwriter.gr σύμφωνα με τις οποίες ο ΠΣΑΣ θα πρέπει να μείνει εκτός της ΕΑΔΕ επειδή.....δέν μπορεί να γράψει ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές!

Απίστευτες δηλώσεις της Δήμητρας Λύχρου στο underwriter.gr σύμφωνα με τις οποίες ο ΠΣΑΣ θα πρέπει να μείνει εκτός της ΕΑΔΕ επειδή…..δέν μπορεί να γράψει ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές!

Τόσο πολύ πείραξε την Δήμητρα Λύχρου η ταχύτατη ανάπτυξη και διεύρυνση της ΠΟΑΔ τα τελευταία 2 χρόνια αλλα και η εγγραφή του ΠΣΑΣ σε αυτή!

Συγκεκριμένα σε ερώτηση δημοσιογράφου δήλωσε τα εξής:

Ο ΠΣΑΣ θα είναι μέλος της νέας ΕΑΔΕ;

Ο ΠΣΑΣ, είναι ένα σωματείο που όπως αναφέρεται στο καταστατικό του εκπροσωπεί τους Ασφαλιστικούς Σύμβουλους , που σύμφωνα με τον νόμο δεν υπάρχουν πια, ως κατηγορία διαμεσολάβησης. Η ΕΑΔΕ είναι υποχρεωμένη να σεβαστεί τον νόμο και να δεχτεί σωματεία με καθαρή ταυτότητα.

 

Κυρία Λύχρου, σας προτρέπουμε να διαβάσετε το καταστατικό του ΠΣΑΣ, είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα τους, και πάτε στο άρθρο 4. Είναι απλά γραμμένο, δέν έχει νομικούς όρους, θα γίνει γρήγορα αντιληπτό.

Αντιλαμβανόμαστε το ντέρτι μερικών να αντικατασταθεί η ΠΟΑΔ απο την ΕΑΔΕ (η οποία ουσιαστικά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ) αλλα αυτή τη φορά οι φιλοδοξίες του ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΑΙΜΟΡΑΓΕΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. 

 

 

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο