Έλληνας κάτοικος Θεσσαλονίκης μεταξύ των νικητών του διαγωνισμού BUSINESS ELITES AWARDS 40 UNDER 40 !

Facebook
Twitter
LinkedIn
Έλληνας κάτοικος Θεσσαλονίκης μεταξύ των νικητών του διαγωνισμού BUSINESS ELITES AWARDS 40 UNDER 40 !

Μόνο περήφανοι μπορούμε να είμαστε όχι μόνο όλοι οι Έλληνες αλλα ακόμη περισσότερο και οι Θεσσαλονικείς για την μεγάλη επιτυχία του κ. Θωμά Παπαθανασίου, συναδέλφου ασφαλιστικού διαμεσολαβητή και CO FOUNDER OF GREEK INSURANCE LEADERS , ο οποίος και επισήμως συγκαταλέγεται ανάμεσα στους νικητές του ΓΝΩΣΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ με τίτλο BUSINESS ELITES AWARDS 40 UNDER 40.

Ας ρίξουμε όμως μια ματιά στην ιστοσελίδα της εν λογω εταιρείας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δίδονται από την ιστοσελίδα τα Business Elite Awards, σήμα κατατεθέν των Global Top Brands Awards, προήλθαν από την ιδέα να αναγνωριστούν και να δικτυωθούν οι πιο επιτυχημένοι και φιλόδοξοι επιχειρηματικοί ηγέτες από όλο τον κόσμο. Τα ιδιαίτερα προγράμματα της Business Elite είναι πλατφόρμες που παρέχουν ευκαιρίες σε συμμετέχοντες επιχειρηματίες να επεκτείνουν τις επιχειρήσεις τους και κατά συνέπεια τα κέρδη των εταιρειών τους.

Ο μοναδικός τρόπος για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο είναι η διοργάνωση επιχειρηματικών εκδηλώσεων κύρους στους πιο πολυτελείς χώρους στις μεγαλύτερες επιχειρηματικές πρωτεύουσες του κόσμου και η διατήρηση και περαιτέρω ανάπτυξη των εργαλείων και των υπηρεσιών που διευκολύνουν τη μελλοντική συνεργασία των μελών επιχειρηματιών και στελεχών.

Ο mavrosgatos.gr εύχεται πολλά και εγκάρδια συγχαρητήρια στον κ. Θωμά Παπαθανασίου και ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες και βραβεία με ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΡΟΣ  σαν το συγκεκριμένο.

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο