Μαύρος Γάτος

Εμφύλιος στα επιμελητήρια: Ο Μπρατάκος απαντά στις αιχμές Χατζηθεοδοσίου

Facebook
Twitter
LinkedIn

«Ο ρόλος του προέδρου του ΕΒΕΑ και μέλους της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων είναι σαφής. Και σε καμία περίπτωση δεν υποκινεί ή προκαλεί κινήματα δυσαρέσκειας έναντι οποιουδήποτε φορέα επιχειρηματικότητας και της ηγεσίας του». Αυτό ξεκαθάρισε ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννης Μπρατάκος απαντώντας σε δήλωση του Γιάννη Χατζηθεοδοσίου μετά την παραίτησή του από πρόεδρος της ΚΕΕΕ.

Αναλυτικά ο κ. Μπρατάκος δήλωσε:
«Ο ρόλος του προέδρου του ΕΒΕΑ και μέλους της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων είναι σαφής. Και σε καμία περίπτωση δεν υποκινεί ή προκαλεί κινήματα δυσαρέσκειας έναντι οποιουδήποτε φορέα επιχειρηματικότητας και της ηγεσίας του.

To απόγευμα της Τετάρτης, το EBEA φιλοξένησε την εκδήλωση εταιρικής κοινωνικής ευθύνης «ΕΒΕΑ talks», όπου ωφελούμενοι άστεγοι συμπολίτες μας συνομίλησαν με αρμόδια κυβερνητικά στελέχη, καθώς και με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου για την αντιμετώπιση του φαινομένου της αστεγίας. Πριν και μετά από τη συγκεκριμένη εκδήλωση, το ΕΒΕΑ επισκέφτηκαν πρόεδροι από διάφορα επιμελητήρια της επικράτειας, οι οποίοι βρίσκονταν στην Αθήνα και με τους οποίους συζητήσαμε θέματα επιχειρηματικού και επιμελητηριακού ενδιαφέροντος και θέματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης».

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Σάλος απο τις ασυναρτησίες του τρομπέτα Ζαραλίκα για τις ασφαλιστικές εταιρείες!

Σάλος από τις ασυναρτησίες του Χριστόφορου Ζαραλίκα – γνωστού τρομπέτα του διαδικτύου – για τις ασφαλιστικές εταιρειες! Τεράστιο ζήτημα έχει προκύψει από