Μαύρος Γάτος

Ένα σωματείο σε κάθε πόλη θέλει ο Ι. Χατζηθεοδοσίου! Γιατί άραγε?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Συνεχίζεται η εφαρμογή του σχεδίου «Πρόσβαση στην διαμεσολάβηση με ταυτόχρονες επιδοτήσεις των Δ.Σ» από τον Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου.

Επόμενο βήμα αποτέλεσε το ταξιδάκι αναψυχής στην Κέρκυρα προκειμένου να συναντηθεί με ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές της Κέρκυρας. Και το ερώτημα είναι πολύ απλό και το έχει κάθε ασφαλιστικός διαμεσολαβητής της χώρας.

Τί δουλειά έχει το ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ στην Κέρκυρα?

Πώς το δέχτηκε αυτό το επιμελητήριο Κέρκυρας; Χρειάζονται τον κ. Χατζηθεοδοσίου προκειμένου να κάνουν σωματείο ή να στηρίξουν την διαμεσολάβηση; Η απάντηση είναι όχι, βεβαίως!

 

Μάλιστα η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ δήλωση του πρόεδρου του Ε.Ε.Α ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ο οποίος τόνισε τη σημασία που έχει κάθε πόλη της χώρας να αποκτήσει ένα Σωματείο Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης.!!!

 

Αντιλαμβάνεστε πως η ίδρυση σωματείου σε κάθε πόλη της χώρας θα συνοδευτεί…..απο τις ανάλογες επιχορηγήσεις από το Ε.Ε.Α!!!! Και ξέρετε τί συμβαίνει όταν…. «πέφτουν» επιδοτήσεις σε σωματεία! Πολύ απλά…..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ!!

 

Υ.Γ – Τί δουλεία είχαν μαζί με τον ΠΡΟΕΔΡΟ ο Δ. Γαβαλάκης, και ο ιδιοκτήτης της σχολής οδηγών ΓΡΕΝΤΖΕΛΟΣ κ. Γρέντζελος?  Αααα…ξεχάσαμε, η Κέρκυρα έχει ωραίο φαγητό και πανέμορφες παραλίες.

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Σάλος απο τις ασυναρτησίες του τρομπέτα Ζαραλίκα για τις ασφαλιστικές εταιρείες!

Σάλος από τις ασυναρτησίες του Χριστόφορου Ζαραλίκα – γνωστού τρομπέτα του διαδικτύου – για τις ασφαλιστικές εταιρειες! Τεράστιο ζήτημα έχει προκύψει από