Μαύρος Γάτος

Επίσημη ενημέρωση της ΔΕΙΑ….μέσω ALLIANZ ;

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Το είδαμε και αυτό!

Σε ανάρτηση γνωστού μεσιτικού γραφείου ασφαλειών στα social media ενημερωθήκαμε (και μαζί με εμάς και εκατοντάδες ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές) πως ο Διευθυντής εκπαίδευσης της ALLIANZ επικοινώνησε με το αρμόδιο τμήμα της Τράπεζας Της Ελλάδος για το θέμα των επαναπιστοποιήσεων και το ζήτημα που έχει δημιουργηθεί με την μη συμπλήρωση του συνόλου των ωρών για να ενημερωθεί σχετικά.

Απο την πλευρά της η ΤτΕ τον ενημέρωσε πως τα νεα σεμινάρια με ημερομηνία 2020 δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για συμπλήρωση τυχών ελλείψεων στις εκπαιδευτικές ώρες!
Δηλαδή αντί η Τράπεζα Tης Ελλάδος να ενημερώσει επίσημα ασφαλιστικές εταιρείες και ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές (που στην κυριολεξία καίγονται) κάνει ανακοινώσεις μέσω ασφαλιστικών εταιρειών!

Πότε επιτέλους θα υπάρχει μία επίσημη φωνή που θα μπορεί η ασφαλιστική διαμεσολάβηση να ενημερώνεται για σημαντικά θέματα όπως το θέμα των επαναπιστοποιήσεων;
Μόνο οι συνεργάτες της ALLIANZ μπορούν να έχουν «επίσημη» ενημέρωση από την Τράπεζα Της Ελλάδος;
Τόσο δύσκολο είναι η Τράπεζα της Ελλάδος να δώσει μία παράταση 30 ημερών για να τακτοποιηθούν οι διαμεσολαβητές με τα υπόλοιπα των ωρών;
Ακόμη και για τα τέλη κυκλοφορίας -που ενώ όλοι οι οδηγοί είναι ενήμεροι για την λήξη προθεσμίας πληρωμής – σχεδόν κάθε χρόνο δίδεται έστω μία μικρή παράταση.
Τόσο πολύ κάποιοι επιθυμούν την διαγραφή εκατοντάδων ή ίσως και χιλιάδων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών από τα μητρώα ;

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο