Μαύρος Γάτος

Επιτέλους κάποιος λέει την αλήθεια!

Facebook
Twitter
LinkedIn
mavrosgatos

“Επιτέλους κάποιος λέει την αλήθεια!”

Αυτό ήταν το τελευταίο μήνυμα που έλαβε ο Μαύρος Γάτος και το οποίο προφανώς αφορά….τις αποκαλύψεις αλλά και τα άρθρα που ονοματίζουν ανθρώπους και καταστάσεις που χρόνια τώρα κρατούν την ασφαλιστική αγορά πίσω.

Τα μηνύματα που έρχονται από διάφορες πλευρές και αφορούν τις αποκαλύψεις που κατά καιρούς βγάζει ο Μαύρος Γάτος είναι εκατοντάδες.

«Μαύρε γάτε είσαι μάγκας, συνέχισε»

«Επιτέλους κάποιος μιλάει για το παρεάκι που επιχειρεί να «κατευθύνει» την αγορά»

«Να και ένας που μίλησε ευθέως για τον Ερντογάν της ασφαλιστικής αγοράς, κανείς δεν τολμούσε να μιλήσει, όλοι τον φοβόντουσαν»

«Μπροστά του τον προσκυνούν και πίσω του τον θάβουν»

Και πολλά άλλα…..

 

Οι αποκαλύψεις μόλις ξεκίνησαν, και δεν φαντάζεστε πόσα ακόμη θα αποκαλυφθούν τους επόμενους μήνες!

Πέραν όμως των αποκαλύψεων, πιά, κάποιοι προσέχουν τί λένε, τί γράφουν, τί πράττουν. Αυτό είναι μία νίκη προς τη σωστή κατεύθυνση.

Ίσως κάποιοι μάλιστα θα έπρεπε να προσέχουν με ποιους κάνουν παρέα και ποιους προμοτάρουν, γιατί στο τέλος θα εκτεθούν.

Επίσης, ο Μαύρος Γάτος θυμίζει πως τα γραπτά μένουν και όταν έρθει η ώρα μπορούν να παραδοθούν και στη δικαιοσύνη.

 

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Θεσσαλονίκη: Νέα εξαγορά απο την INFOTRUST Α.Ε

Η INFOTRUST A.E ασφαλιστικό πρακτορείο, όπως ανακοίνωσε στις 31/12/24, πρωτοπόρος στον χώρο των ασφαλίσεων, επισφραγίζει την στρατηγική συνεργασία της με την HBU

Συνεδρίασε η νέα Διοικητική Επιτροπή του Ε.Ε.Θ. Πραγματοποιήθηκε η εκλογή στις επιμέρους θέσεις Διοίκησης

«Σηκώνουμε τα μανίκια και αρχίζουμε δουλειά. Ξεκινάμε επαφές και ευελπιστούμε σε συνεργασία για κοινή πλεύση με όλους τους θεσμικούς φορείς που συνδιαμορφώνουν