Μαύρος Γάτος

Επιτέλους! Μετά τα συνεχή δημοσιεύματα του Μαύρου Γάτου επι ένα σχεδόν μήνα ο πρόεδρος του Ε.Ε.Α έπραξε τα αυτονόητα!

Facebook
Twitter
LinkedIn
"Πετάει" η Mega Brokers! Άργησε αλλα μίλησε! Ο Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου έπειτα από το άρθρο του Μαύρου Γάτου για τις δηλώσεις Κατρούγκαλου! Μία από αυτές αφορά όλους όσοι μιλούν εξ ονόματος του Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, οι οποίοι είναι ιδιαιτέρως άτσαλοι στα όσα λένε και υπόσχονται, σε σημείο που να εκθέτουν ποικιλοτρόπως τον άνθρωπο!

Αν και δέ το είδαμε “γραμμένο” εδώ  θεωρούμε πως δέ θα ξαναζήσουμε τα ίδια.

Σύμφωνα με επίσημη δημοσίευση στην ιστοσελίδα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών εντάσσονται  10 επιπλέον ΚΑΔ στο Πρόγραμμα στήριξης της Περιφέρειας Αττικής – μεταξύ αυτών και των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών –  το οποίο από τα 200 εκατ. ευρώ αυξήθηκε στα 250 εκατ. ευρώ, με το επιπλέον ποσό να προορίζεται για την ενίσχυση μικρομεσαίων επιχειρήσεων που απασχολούν από 0-9 υπαλλήλους και αυτοαπασχολούμενων.

Αυτό είναι μία εξαιρετικά θετική εξέλιξη για τον ασφαλιστικό κλάδο δεδομένου οτι εδώ και ένα σχεδόν μήνα είχε δημιουργηθεί σύγχυση απο τις συνεχείς δημοσιεύσεις και του προέδρου αλλά και των διαφόρων κλαδικών συλλόγων οι οποίες ανέφεραν πως “ο κλάδος της διαμεσολάβησης είναι στο πρόγραμμα της περιφέρειας Αττικής” χωρίς αυτό να συμβαίνει στην πράξη.

Ο Μαύρος Γάτος εξ αρχής είχε ενημερωθεί από εκατοντάδες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές πως κατα τη προσπάθειά τους να καταχωρήσουν τον ΚΑΔ στο σύστημα , αυτό τους “πετούσε απ έξω”

Ακολούθησαν καθημερινά σχεδόν δημοσιεύματα στον Γάτο για το τόσο σοβαρό θέματα γνωρίζοντας πως ο κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου μας διαβάζει ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ με τον ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΦΕ με μοναδικό στόχο να ασκηθεί πίεση και στον πρόεδρο αλλα και μέσω της αντιπολίτευσης στο ΔΣ του επαγγελματικού επιμελητηρίου Αθηνών προκειμένου να δοθεί λύση στο πρόβλημα.

Μάλιστα είναι γνωστό πως πρίν μερικές ημέρες έγινε και επίσημο ερώτημα για το θέμα στον πρόεδρο απο τον κ. Γεώργιο Γκόντζο, μέλος του Δ.Σ του Ε.Ε.Α

Ευελπιστώντας να….ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΔ στην αντίστοιχη λίστα θα θέλαμε να δώσουμε τα συγχαρητήριά μας στον πρόεδρο του Ε.Ε.Α αλλά βεβαίως και στον περιφερειάρχη Ν.Αττικής κ. Πατούλη για την τελική έκβαση του τόσο σοβαρού ζητήματος.

 

 

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Σάλος απο τις ασυναρτησίες του τρομπέτα Ζαραλίκα για τις ασφαλιστικές εταιρείες!

Σάλος από τις ασυναρτησίες του Χριστόφορου Ζαραλίκα – γνωστού τρομπέτα του διαδικτύου – για τις ασφαλιστικές εταιρειες! Τεράστιο ζήτημα έχει προκύψει από