Μαύρος Γάτος

Επίθεση δέχεται το προφίλ του mavrosgatos.gr στο FACEBOOK από το γνωστό παρεάκι και τα τσιράκια υποτακτικούς του. Αναμενόμενες κινήσεις από ΔEIΛΟΥΣ!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Επίθεση δέχεται το προφίλ του mavrosgatos.gr στο FACEBOOK από το γνωστό παρεάκι και τα τσιράκια υποτακτικούς του. Αναμενόμενες κινήσεις από ΔΕΙΛΟΥΣ!

Τις τελευταίες ημέρες το προφίλ του mavrosgatos.gr δέχεται συνεχείς αναφορές από το γνωστό παρεάκι που το τελευταίο 8μηνο «χαλάστηκε» από την διαφορετική άποψη!
Βέβαια, κάτι τέτοιο το περιμέναμε από δειλούς τύπους που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να τους λέμε «μπράβο» και «συγχαρητήρια» που λυμαίνονται την αγορά.

Να ενημερώσουμε τους δειλούς τυπάκους της αγοράς πως ΟΣΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ, ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΑΣ, ΠΑΛΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ. ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΚΑΙ ΟΣΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΑΤΕ ΑΘΟΡΥΒΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕ.

Ο MAVROSGATOS.GR ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΕΥΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ. ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ……ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟ!

 

Υ.Γ Εν το μεταξύ εκατοντάδες τηλέφωνα και email δέχεται ο mavrosgatos.gr απο διαμεσολαβητές που …..για πρώτη φορά διαβάζουν αυτο που ήθελαν να γράψουν οι ίδιοι για το γνωστό παρεάκι που με σημαία την ΕΝΟΤΗΤΑ μας το παίζουν οι ΓΚΟΥΡΟΥ του κλάδου!

ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ. ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΚΟΥΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ!

ΣΑΣ ΓΕΛΑΣΑΝΕ !!

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Δημήτρης Γαβαλάκης Πριν από ενάμιση χρόνο στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας εκπονήσαμε μία ενδιαφέρουσα έρευνα για τις επιχειρήσεις – μέλη μας. Η έρευνα διενεργήθηκε από την εταιρεία Pulse σε δείγμα 500 επιχειρήσεων της Αθήνας.

Θέλετε να μάθετε για την ασφάλιση επιχειρήσεων στην χώρα μας; Ο Δημήτρης Γαβαλάκης μας ενημερώνει!!

Πριν από ενάμιση χρόνο στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας εκπονήσαμε μία ενδιαφέρουσα έρευνα για τις επιχειρήσεις – μέλη μας. Η έρευνα διενεργήθηκε