Μαύρος Γάτος

Επίθεση δέχεται το προφίλ του mavrosgatos.gr στο FACEBOOK από το γνωστό παρεάκι και τα τσιράκια υποτακτικούς του. Αναμενόμενες κινήσεις από ΔEIΛΟΥΣ!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Επίθεση δέχεται το προφίλ του mavrosgatos.gr στο FACEBOOK από το γνωστό παρεάκι και τα τσιράκια υποτακτικούς του. Αναμενόμενες κινήσεις από ΔΕΙΛΟΥΣ!

Τις τελευταίες ημέρες το προφίλ του mavrosgatos.gr δέχεται συνεχείς αναφορές από το γνωστό παρεάκι που το τελευταίο 8μηνο «χαλάστηκε» από την διαφορετική άποψη!
Βέβαια, κάτι τέτοιο το περιμέναμε από δειλούς τύπους που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να τους λέμε «μπράβο» και «συγχαρητήρια» που λυμαίνονται την αγορά.

Να ενημερώσουμε τους δειλούς τυπάκους της αγοράς πως ΟΣΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ, ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΑΣ, ΠΑΛΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ. ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΚΑΙ ΟΣΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΑΤΕ ΑΘΟΡΥΒΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕ.

Ο MAVROSGATOS.GR ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΕΥΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ. ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ……ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟ!

 

Υ.Γ Εν το μεταξύ εκατοντάδες τηλέφωνα και email δέχεται ο mavrosgatos.gr απο διαμεσολαβητές που …..για πρώτη φορά διαβάζουν αυτο που ήθελαν να γράψουν οι ίδιοι για το γνωστό παρεάκι που με σημαία την ΕΝΟΤΗΤΑ μας το παίζουν οι ΓΚΟΥΡΟΥ του κλάδου!

ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ. ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΚΟΥΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ!

ΣΑΣ ΓΕΛΑΣΑΝΕ !!

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Bourgazas & Associates E.E: Δεν είμαστε πλέον εκπρόσωποι της City Insurance! Τι απαντά το Επικουρικό Κεφάλαιο για το ζήτημα των αποζημιώσεων;

Σε ένα ατελείωτο κομφούζιο εξελίσσεται η υπόθεση της City Insurance, με την αβεβαιότητα να εντείνεται όλο και περισσότερο στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, η

Εντός 30 ημερών υποχρεούνται οι ασφαλισμένοι της City Insurance να συνάψουν συμβόλαιο με νέα εταιρεία! Τι ισχύει σε περίπτωση ατυχήματος εντός αυτού του διαστήματος;

Σύγχυση έχει προκαλέσει στην Ελληνική αγορά η οριστική ανάκληση της λειτουργίας της City Insurance, δεδομένου ότι 180.000 ασφαλιστήρια συμβόλαια αυτοκινήτων βρίσκονται στον