Επιβεβαίωση ΜΑΥΡΟΥ ΓΑΤΟΥ για την υπόθεση ΠΣΑΣ & GRAND RAZZMATAZZ IKE! Tο ψάρι βρωμάει (απο τα λέπια)

Facebook
Twitter
LinkedIn

Πλήρης επιβεβαίωση των όσων έχει γράψει ο ΜΑΥΡΟΣ ΓΑΤΟΣ και κάποια “καλόπαιδα” μας κατηγορούσαν πως ΔΙΑΣΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ!

Δείτε παρακάτω τί γράφαμε εδώ και μήνες για το ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΝΑΘΕΣΗΣ του MDRT Day στην “πασίγνωστη” (κλαίμε) RAZZMATAZZ EVENTS που η ιστοσελίδα της δέν χωράει να γράψει όλους τους πελάτες της.

Τί αναφέρει η σύμβαση μεταξύ RAZZMATAZZ και ΠΣΑΣ;

Η πρόεδρος του Π.Σ.Α.Σ κα Γουργούλη μιλάει ανοιχτά για όλους και για όλα για την σχέση Π.Σ.Α.Σ και RAZZMATAZZ!

Αργήσαν λιγάκι τα κλαδικά μέσα να βγάλουν στην επιφάνεια την υπόθεση ΠΣΑΣ – RAZZMATAZZ – MDRT Day

Περίεργη τροπή λαμβάνει η υπόθεση ΠΣΑΣ, RAZZMATAZZ EVENTS IKE και η Ινδική Τράπεζα HDFC BANK LTD!

Ποιός υπέγραψε την σύμβαση της GRAND RAZZMATAZZ EVENTS για την διοργάνωση του MDRT DAY?

Διαβάστε το email που λάβαμε απο την πρόεδρο του ΠΣΑΣ κα Θεοδώρα Γουργούλη έπειτα απο τη χθεσινή Γενική Συνέλευση που διεξήχθει διαδικτυακά KAI EΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΓΑΤΟΥΛΗ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ…..ΤΟΥΣ ΕΝΩΤΙΚΟΥΣ!

Ανακοίνωση της Προέδρου του ΠΣΑΣ

Μετά λύπης γνωστοποιώ στα μέλη του ΠΣΑΣ ότι 4 μέλη του ΔΣ και συγκεκριμένα ο Γενικός Γραμματέας, ο Ταμίας και 2 απλά μέλη, έχουν δημιουργήσει ομάδα, η οποία τορπιλίζει τις συνεδριάσεις του ΔΣ με αποτέλεσμα να μην λαμβάνονται αποφάσεις.

Η αντιπαλότητα οφείλεται στις ενστάσεις που είχα διατυπώσει ως Πρόεδρος και αφορούσαν τη σύμβαση για την MDRT Day με την Grand Razzmatazz ΙΚΕ και τα οικονομικά στοιχεία που εμπεριείχε αυτή και δημιουργούσαν προβλήματα.

Το γιατί τελικά υπογράφηκε αυτή η σύμβαση και από ποιον υποκαταστάθηκα, (γιατί υποκαταστάθηκα;)  και το αν ή όχι υπήρχαν κρυμμένα συμφέροντα θα κριθεί στην επόμενη απολογιστική Γενική Συνέλευση. Εγώ πάντως θα συνεχίσω να υπερασπίζομαι τα συμφέροντα του συνδέσμου από οποιαδήποτε θέση.

Θεοδώρα Γουργούλη

 

Τώρα …….οι γνωστοί άγνωστοι θα βγάλουν πάλι ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ στα κλαδικά μέσα ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΙΑΣΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ;

ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ!

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Αποκάλυψη! Διαφημίζεται ασφαλιστικό certificate που δέν έχει καμία άδεια από το αρμόδιο Υπουργείο!

Μεγάλη προσοχή στους συναδέλφους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές. Τα τελευταία χρόνια διαφημίζεται η διεξαγωγή ασφαλιστικού κύκλου σπουδών και συγκεκριμένου certificate το οποίο όμως δέν