Επτά μέλη της Κ.Ε.Ε.Ε ζητούν την παραίτηση του Γιάννη Χατζηθεοδοσίου

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ι. Χατζηθεοδοσίου: δεν θεωρεί δίκαιη την επιβολή του ίδιου ποσοστού φόρου στα μερίσματα των επιχειρήσεων!!!! Απο ώρα σε ώρα αναμένεται ανακοίνωση του προέδρου του Ε.Ε.Α για την εξαγγελία Μητσοτάκη!

Στη μεθόδευση της αποπομπής του προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, προχωρά η κυβέρνηση καθώς επτά «γαλάζια» μέλη στη ΚΕΕ ζητούν με επιστολή τους την παραίτησή του επικαλούμενοι λόγους «άμεσης ανάγκης διαφύλαξης του κύρους της ΚΕΕ».

Σημειώνεται ότι ο Γ. Χατζηθεοδοσίου, ο οποίος διατέλεσε στο παρελθόν πρόεδρος στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, εξελέγη ομόφωνα πρόεδρος της ΚΕΕ στη θέση του Κωνσταντίνου Μίχαλου ο οποίος έχασε τη ζωή του στις 19 Αυγούστου 2021.

Την Πέμπτη, αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση της Διοικητικής Επιτροπής της Ένωσης Επιμελητηρίων, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι υπογράφοντες την επιστολή δεν εξηγούν τους λόγους που επιβάλουν «διαφύλαξη του κύρους» της ΚΕΕ σημειώνοντας μόνο ότι θα τους εξηγήσουν στην αυριανή συνεδρίαση.

«Έχοντας μακρά εμπειρία εξωθεσμικών παρεμβάσεων, η κυβέρνηση Μητσοτάκη φαίνεται ότι μεθοδεύει ακόμα και την αποπομπή του Προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων κ. Χατζηθεοδοσίου», τονίζει με ανακοίνωσή του ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Χαρίτσης.

Ο ίδιος κάνοντας λόγο για δυσανεξία της κυβέρνησης στην κριτική, από όπου και αν αυτή προέρχεται, κάνει λόγο για «σύμπτωμα μιας αυταρχικής και ανασφαλούς κυβέρνησης που βλέπει να οξύνεται το κύμα οργής για την αντικοινωνική και αναποτελεσματική της πολιτική».

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι την ίδια ώρα, αρκετοί πρόεδροι επιμελητηρίων, με επιστολές τους στην ΚΕΕ, δηλώνουν την υποστήριξή τους στον Γ. Χατζηθεοδοσίου και στρέφονται εναντίον της παρέμβασης για την αντικατάστασή του, κάνοντας λόγο για ενέργειες εξωθεσμικών κέντρων με στόχο την αποσταθεροποίηση του επιμελητηριακού θεσμού.

Πηγή: https://www.avgi.gr/oikonomia/407557_galazio-praxikopima-se-baros-toy-proedroy-tis-kentrikis-enosis-epimelitirion

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Μάθε τα πάντα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

O Σακχαρώδης Διαβήτης, είναι μια κατάσταση που επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο, χαρακτηρίζεται από αυξημένα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα που δεν