Έρευνα – ανάκριση του Ε.Ε.Α: Προμήθειες έως €20.000 έχουν οι 4 στους 10 διαμεσολαβητές. Ποιόν συμφέρει άραγε αυτό το στατιστικό δεδομένο;

Facebook
Twitter
LinkedIn

Προμήθειες έως 20.000€ έχουν 4 στους 10 ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και μέχρι €10.000 έχει το 22,4%. Και εδώ έρχεται ο μαύρος γάτος και θέτει το εξής ερώτημα:

Ποιόν βολεύουν αυτά τα συγκεκριμένα στατιστικά δεδομένα για να σχηματίσει μια γενική εικόνα; Την πολιτεία ; Μήπως κάποιος έχει την λύση στις χαμηλές προμήθειες; Μήπως κάποιος άλλος μπορεί να στηρίξει με συγκεκριμένο σχέδιο τους ελεύθερους επαγγελματίες που δεν μπορούν να ανεβάσουν τα νούμερά τους , ας πούμε π.χ. μέσω εκπαίδευσης και παροχών ; Γιατί υπήρχαν και τέτοια ερωτήματα στην έρευνα!

Και γιατί η έρευνα επικεντρώθηκε στους πράκτορες και τους συντονιστές πρακτόρων ; Οι Μεσίτες γιατί δεν ενδιέφεραν την έρευνα – δεν έχουν οι μεσίτες ψυχή; Α … ξεχάσαμε , δεν μπορούν πλέον να συνεργάζονται με πράκτορες και συντονιστές!

Άραγε….αν κάποιος ήθελε θα μπορούσε να ταυτίσει τα οικονομικά στοιχεία του διαμεσολαβητή με τα ευρήματα της έρευνας;

Τι κάνει νιάου – νιάου στα κεραμίδια ;

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Μάθε τα πάντα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

O Σακχαρώδης Διαβήτης, είναι μια κατάσταση που επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο, χαρακτηρίζεται από αυξημένα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα που δεν