Μαύρος Γάτος

Ερωτηματικά απο την αποκάλυψη του Μ.Γ για την “επιστολή” της ΕΑΔΕ που δέν εγκρίθηκε (απο όλους)

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Πολλά ερωτηματικά γεννιούνται από τις εγκυρότατες πληροφορίες του Μαύρου Γατούλη για την επιστολή που γράφτηκε από ανθρώπους που ενδεχομένως βρίσκονται πίσω απο την ΕΑΔΕ Ε.Π (Ενωση προσώπων) και έγινε προσπάθεια να σταλεί στον κλαδικό τύπο.

Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζει απο αξιόπιστο άτομο ο Μαύρος γάτος και δημοσιοποίησε στις 1/12/2020 (δείτε εδώ σχετικό ρεπορτάζ)  η ΕΑΔΕ είχε ετοιμάσει και αποστείλει στα μέλη της (σωματεία) μία επιστολή μέσα από την οποία ουσιαστικά προχωρούσε σε συγκεκριμένη καταγγελία για κλαδικό μέσο το οποίο εκφράζει την άποψη χιλιάδων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών!  Μάλιστα, το “τερμάτιζαν” γράφοντας πως το εν λόγω site είναι κίτρινο, λασπολόγο και συκοφαντικό!

Γελάμε με αυτή την επιστολή άν σκεφτούμε πως μέλος της ΕΑΔΕ είναι και ο ΠΣΑΣ για τον οποίο επενέβη η ελληνική δικαιοσύνη και “πεταξε” εκτός μέλη του ΔΣ μέχρι να ολοκληρωθεί η εισαγγελική ερευνα για τα ταμειακά διαθέσιμα!

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω απο την εν λόγω επιστολή…..”χαλάστηκε” και τώρα ψάχνει άλλους τρόπους για να χτυπήσει…..τον ΚΙΤΡΙΝΙΣΤΗ!

Εκεί στην ΕΑΔΕ, αφήστε τις επιστολές που σας εκθέτουν και κοιτάξτε να κάνετε κανένα καταστατικό για να μήν αυτοπροσδιορίζεστε…. “Ενωση Προσώπων”!!! 

(η επιστολή βρίσκεται στα πόδια του μαύρου γάτου και ήδη έχει συμβουλευθεί δικηγόρο…δεδομένου οτι πολλοί ήταν αυτοί που την διάβασαν παρότι δέν κυκλοφόρησε επίσημα)

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Εντός 30 ημερών υποχρεούνται οι ασφαλισμένοι της City Insurance να συνάψουν συμβόλαιο με νέα εταιρεία! Τι ισχύει σε περίπτωση ατυχήματος εντός αυτού του διαστήματος;

Σύγχυση έχει προκαλέσει στην Ελληνική αγορά η οριστική ανάκληση της λειτουργίας της City Insurance, δεδομένου ότι 180.000 ασφαλιστήρια συμβόλαια αυτοκινήτων βρίσκονται στον

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου της ΠΟΑΔ κ. Παναγιώτη Μιχαλόπουλου στην ομάδα της Ιnsurance Innovation

Ο Πρόεδρος της ΠΟΑΔ κ. Παναγιώτης (Τάκης) Μιχαλόπουλος ευχαρίστησε με δημόσια ανάρτησή του στο Facebook τη δημοσιογραφική ομάδα της Insurance Innovation για την ευκαιρία που έδωσε στην ΠΟΑΔ