Μαύρος Γάτος

Εσείς εκεί στον ΠΣΑΣ – Η διαμεσολάβηση έχει προβλήματα και εσείς είστε ένα από αυτά!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ανακρίβειες τα λεγόμενα της Δ. Λύχρου σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΣΑΣ! Άκομψη και προσβλητική – αλλα όχι μην αναμενόμενη - η κίνηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και του προέδρου Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου καθώς και του Γενικού Γραμματέα κ. Δημήτρη Γαβαλάκη να μην προσκαλέσουν το Δ.Σ του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στην εξαιρετικά σημαντική «ανοιχτή συζήτηση που θα λάβει χώρα στις 8 Μαΐου 2023 στο Αμφιθέατρο της Εθνικής Πινακοθήκης.

Η απραξία έχει γίνει καθημερινότητα για τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Ασφαλιστικών Συμβούλων.

Εδώ και σχεδόν ένα χρόνο καμία δραστηριότητα, καμία εξήγηση στα δεκάδες ερωτήματα που έχουν τεθεί κατά καιρούς σχετικά με τις οικονομικές πράξεις και βέβαια κανένα ενδιαφέρον για να τροποποιήσουν το καταστατικό τους δεδομένου ότι αυτή τη στιγμή…..ασφαλιστικοί σύμβουλοι δεν υφίστανται!

Αρά, μιλάμε για ένα Σωματείο με μέλη με επαγγελματική ιδιότητα που πιά δεν υπάρχει στη χώρα μας!

Κύριε ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΕ, Γενικέ Γραμματέα του ΠΣΑΣ τί κάνετε για αυτό; Ξέρετε ποιες είναι οι αρμοδιότητές σας; Ξεφυλλίσατε το καταστατικό του συνδέσμου για τον οποίο πρέπει να μοχθείτε προκειμένου να εκπροσωπείτε αντάξια τα μέλη σας;

Κύριε Μουτάφη; Πώς πάνε οι εγγραφές; Κόψατε αποδειξούλες για το σύνολο των μελών σας; Η σας διέφυγε κάποια; Κάντε δουλίτσα και βρείτε τυχόν εκκρεμότητες.
Τώρα για τα μέλη του Δ.Σ του ΠΣΑΣ δεν θα πούμε κάτι γιατί ίσως κάποια από αυτά λείπουν σε διαπλανητικό ταξίδι ή σε κάποιο παγκόσμιο conference στο Νέο Δελχί.

Δείτε εδώ το τελευταίο ρεπορτάζ του μαύρου γατούλη για τον ΠΣΑΣ

Εσείς εκεί στον ΠΣΑΣ – Η διαμεσολάβηση έχει προβλήματα και εσείς είστε ένα από αυτά! 1

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Θεσσαλονίκη: Νέα εξαγορά απο την INFOTRUST Α.Ε

Η INFOTRUST A.E ασφαλιστικό πρακτορείο, όπως ανακοίνωσε στις 31/12/24, πρωτοπόρος στον χώρο των ασφαλίσεων, επισφραγίζει την στρατηγική συνεργασία της με την HBU

Συνεδρίασε η νέα Διοικητική Επιτροπή του Ε.Ε.Θ. Πραγματοποιήθηκε η εκλογή στις επιμέρους θέσεις Διοίκησης

«Σηκώνουμε τα μανίκια και αρχίζουμε δουλειά. Ξεκινάμε επαφές και ευελπιστούμε σε συνεργασία για κοινή πλεύση με όλους τους θεσμικούς φορείς που συνδιαμορφώνουν