Μαύρος Γάτος

Extra Assistance: Επέκταση δραστηριοτήτων με ίδια μέσα στη Θεσσαλονίκη

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Στην αρχή του δεύτερου εξαμήνου του τρέχοντος έτους, η ραγδαία αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρεία οδικής βοήθειας, Extra Assistance S.A., ενίσχυσε τις επενδύσεις της στη Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στον Ν.  Θεσσαλονίκης, με την ίδρυση νέου υποκαταστήματος.

Μετά την ένταξη του διευθυντή πωλήσεων Β. Ελλάδος κ. Κυριακίδη Γεώργιου στο δυναμικό της, προχώρησε και στη δημιουργία σύγχρονων εγκαταστάσεων στη Θεσσαλονίκη.

Η κίνηση αυτή είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τη βασική πεποίθηση των στελεχών της εταιρείας να βρίσκονται πάντα κοντά στον συνεργάτη και τον  πελάτη.

Η ίδρυση υποκαταστήματος στον Ν. Θεσσαλονίκης προσβλέπει στη μείωση της απόστασης της έδρας της εταιρείας με τον συνεργάτη Β. Ελλάδος, καθώς επίσης και στη δημιουργία ενός ακόμα κέντρου επιρροής για κάθε ασφαλιστή που συνεργάζεται ή ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με την εταιρεία.

Έχοντας διανύσει την πρώτη εξαετία της ζωής της, και με βασικό γνώμονα την κάλυψη των αναγκών κάθε συνεργάτη και συνδρομητή της, η Extra Assistance S.A. στοχεύει διαρκώς στη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών της.

Σε αυτή την κατεύθυνση, σεβόμενη απόλυτα τον ανταγωνισμό της, και έχοντας ως μοναδική επιθυμία την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του συνόλου των συνδρομητών της, επενδύει διαρκώς σε έμψυχο δυναμικό και υλικοτεχνική υποδομή.

Βρισκόμαστε στα μέσα του καλοκαιριού και η ευχή της Extra Assistance S.A. είναι Υγεία, Ευημερία και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού.

Extra Assistance: Επέκταση δραστηριοτήτων με ίδια μέσα στη Θεσσαλονίκη 1

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Τα μελανά σημεία του σχεδίου νόμου για την υποχρεωτική ασφάλιση κατοικιών – Ποιες οι επισημάνσεις της ΕΑΕΕ στον Κώστα Σκρέκα;

Της Σωτηρίας Γιαννακοπούλου, Ανησυχία έχει προκαλέσει στην ασφαλιστική αγορά τους τελευταίους μήνες ο νέος κλιματικός νόμος, ο οποίος μεταξύ άλλων εισάγει για

Π. Παντελίδης: Ξεκινά αύριο η δίκη για τις αποζημιώσεις που διεκδικούν Αρναούτη και Κυριάκου από την ασφαλιστική εταιρεία

Ξεκινά αύριο Πέμπτη η δίκη για τις αποζημιώσεις που διεκδικούν οι δύο συνεπιβάτιδες του Παντελή Παντελή στο μοιραίο ατύχημα που στέρησε τη