Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου της ΠΟΑΔ κ. Παναγιώτη Μιχαλόπουλου στην ομάδα της Ιnsurance Innovation

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ο Πρόεδρος της ΠΟΑΔ κ. Παναγιώτης (Τάκης) Μιχαλόπουλος ευχαρίστησε με δημόσια ανάρτησή του στο Facebook τη δημοσιογραφική ομάδα της Insurance Innovation για την ευκαιρία που έδωσε στην ΠΟΑΔ και στα σωματεία μέλη της να εκφράσουν τις απόψεις τους για θέματα του κλάδου της διαμεσολάβησης μέσω της φιλοξενίας τους στο insuranceforum web tv και τις live μεταδόσεις που πραγματοποιήθηκαν από το χώρο της ΔΕΘ και το περίπτερο της Insurance Innovation.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Μιχαλόπουλος αναφέρει:

“Αγαπητέ κύριε Βασιλειάδη θέλω να σας ευχαριστήσω για την ευκαιρία που δώσατε κατά την διάρκεια της ΔΕΘ να προβληθούν οι απόψεις της ΠΟΑΔ και των Σωματείων μελών της μέσω του insuranceforum web TV για θέματα του Κλάδου της Διαμεσολάβησης.
Φιλικά, Τάκης Μιχαλόπουλος
Πρόεδρος ΠΟΑΔ”

Δείτε παρακάτω τα αποσπάσματα από τις συνεντεύξεις των μελών της ΠΟΑΔ στο insuranceforum web tv

 

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Αισιοδοξία Χατζηθεοδοσίου: Πολύ φοβάμαι ότι το 2023 θα έχουμε το μεγαλύτερο αριθμό λουκέτων στη χώρα

Εξαιρετικά αισιόδοξος εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Ε.Ε.Α κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου κατα τη διάρκεια της εκδήλωσης του Ε.Ε.Α για την κοπή της πίτας.

Η Howden Hellas εξαγοράζει την TCI SPECIALTY

Νέα εξαγορά στον χώρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης από την Howden Hellas – Ο μεγαλύτερος broker επιχειρηματικών ασφαλίσεων στη χώρα διευρύνει τις εργασίες του στη Βόρειο Ελλάδα, μέσω