Μαύρος Γάτος

Φτάνουν πιά τα fake news απο την ΕΑΔΕ! (ενωση προσώπων)

Facebook
Twitter
LinkedIn

Για ακόμη μία φορά διαβάζουμε στα κλαδικά μέσα να ανακοινώνει η ΕΑΔΕ (Ενωση προσώπων με συμβολαιογραφική πράξη) πως ο κλάδος βρίσκεται εντός της επιστρεπτέας 4!!!

Χαρακτηριστικά (και προκλητικά) αναφέρουν κατα λέξη: Με ικανοποίηση επιβεβαιώνουμε ότι στο πρόγραμμα εντάσσεται και ο κλάδος μας, ανεξαρτήτως νομικής μορφής. Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή είναι ο επιτηδευματίας Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής ή το νομικό πρόσωπο να παρουσιάζει μείωση κύκλου εργασιών τουλάχιστον κατά 20%.

Κύριοι της ΕΑΔΕ, θα μας πείτε πώς θα καταχωρήσει ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής τα μηνιαία του έσοδα τη στιγμή που οι ασφαλιστικές εταιρείες εκδίδουν βεβαίωση προμηθειών κάθε χρονο και μάλιστα γύρω στον Φεβρουάριο με Μάρτιο του επόμενου έτους;

Τί είναι αυτά τα fake news που διακινειτε;

ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΔΟΣΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΝΑ ΜΗΝΑ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΡΕΠΤΕΕΣ.

Μάλιστα στις εν λόγω δημοσιεύσεις που διακινούνται δεξιά και αριστερά (με πρώτο και καλύτερο το site του προέδρου) αναφέρεται ΜΟΝΟ στο τέλος πως “αναμένονται απαντήσεις απο τον Υπουργό για το πώς θα εκδίδονται οι εν λόγω βεβαιώσεις προμηθειών.

Αλλα κύριοι της ΕΑΔΕ μόνο όταν είναι να κυκλοφορήσετε επιστολές ΕΝΟΧΛΗΣΗΣ προς τον ΜΑΥΡΟ ΓΑΤΟ το σκέφτεστε δέκα φορές ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ και μετά να το ΦΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΩΝΕΙ.

Για όλα τα υπόλοιπα εύκολα γράφετε και ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ.

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Σάλος απο τις ασυναρτησίες του τρομπέτα Ζαραλίκα για τις ασφαλιστικές εταιρείες!

Σάλος από τις ασυναρτησίες του Χριστόφορου Ζαραλίκα – γνωστού τρομπέτα του διαδικτύου – για τις ασφαλιστικές εταιρειες! Τεράστιο ζήτημα έχει προκύψει από