Μαύρος Γάτος

Γ.Νικολάκος: Η ΕΑΔΕ ψεύδεται για τον ΤΕΙΡΕΣΙΑ!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Σας κοινοποιούμε δημόσιο μήνυμα του μεσίτη ασφαλίσεων κ. Γιώργου Νικολάκου σχετικά με την προχθεσινή αποκάλυψη του Μαύρου Γάτου περι….λάθος πρόσθεσης απο την ΕΑΔΕ! (Δείτε εδώ σχετικό ρεπορτάζ)

 

Αγαπητέ Μαύρε Γάτε. Κατηγορώ την ΕΑΔΕ , ως εν γνώσει της ψευδόμενη με βάση αυτά που ανακοίνωσε, διότι ουδέποτε πάλεψε για την υπόθεση ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ η τουλάχιστον ήρθε δεύτερη.
Ο μοναδικός που ξεκίνησε μάχη για τον ασφαλιστικό ΤΕΙΡΕΣΙΑ με προσωπική αναφορά μου τότε στην ΑΠΔΠΧ ήμουν πρώτα εγώ και μετά ο Μωρίς Καπουάνο ως φυσικά πρόσωπα.
Αυτό έγινε διότι η πλειοψηφία του ΔΣ του ΣΕΜΑ στο οποίο μετείχαμε είχε αντίθετη γνώμη συμπεριλαμβανόμενου του κου Καραβία. Τα υπόλοιπα σωματεία κάνανε την πάπια επίσης, γιατί δεν θέλανε να τα βάλουν με την ΕΑΕΕ και την ΤτΕ.

Στην συνέχεια όμως τα πράγματα πήραν το δρόμο τους αφού με την δική μας παρέμβαση την οποία κοινοποιήσαμε στον τύπο, ακολούθησε και όλη η κοινή γνώμη, με πρώτο το NEXTDEAL με τον Βαγγέλη Σπύρου που αρθρογραφούσαν ανοικτά κατά του ΤΕΙΡΕΣΙΑ. Τότε όλοι οι υπόλοιποι αποφάσισαν να γίνουν αγωνισταράδες τρομάρα τους και να παρέμβουν κι αυτοί στην ΑΠΔΠΧ .

Μια μικρή έρευνα στην αρθρογραφία της εποχής, στο NEXTDEAL, αλλά και στα αρχεία με τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αποδεικνύεÎ ¹ αυτά που γράφω. Μα δεν ντρέπονται?

Τσάμπα μάγκες με τις πλάτες άλλων???

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Bourgazas & Associates E.E: Δεν είμαστε πλέον εκπρόσωποι της City Insurance! Τι απαντά το Επικουρικό Κεφάλαιο για το ζήτημα των αποζημιώσεων;

Σε ένα ατελείωτο κομφούζιο εξελίσσεται η υπόθεση της City Insurance, με την αβεβαιότητα να εντείνεται όλο και περισσότερο στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, η

Εντός 30 ημερών υποχρεούνται οι ασφαλισμένοι της City Insurance να συνάψουν συμβόλαιο με νέα εταιρεία! Τι ισχύει σε περίπτωση ατυχήματος εντός αυτού του διαστήματος;

Σύγχυση έχει προκαλέσει στην Ελληνική αγορά η οριστική ανάκληση της λειτουργίας της City Insurance, δεδομένου ότι 180.000 ασφαλιστήρια συμβόλαια αυτοκινήτων βρίσκονται στον