Μαύρος Γάτος

Γ.Νικολάκος: Η ΕΑΔΕ ψεύδεται για τον ΤΕΙΡΕΣΙΑ!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Σας κοινοποιούμε δημόσιο μήνυμα του μεσίτη ασφαλίσεων κ. Γιώργου Νικολάκου σχετικά με την προχθεσινή αποκάλυψη του Μαύρου Γάτου περι….λάθος πρόσθεσης απο την ΕΑΔΕ! (Δείτε εδώ σχετικό ρεπορτάζ)

 

Αγαπητέ Μαύρε Γάτε. Κατηγορώ την ΕΑΔΕ , ως εν γνώσει της ψευδόμενη με βάση αυτά που ανακοίνωσε, διότι ουδέποτε πάλεψε για την υπόθεση ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ η τουλάχιστον ήρθε δεύτερη.
Ο μοναδικός που ξεκίνησε μάχη για τον ασφαλιστικό ΤΕΙΡΕΣΙΑ με προσωπική αναφορά μου τότε στην ΑΠΔΠΧ ήμουν πρώτα εγώ και μετά ο Μωρίς Καπουάνο ως φυσικά πρόσωπα.
Αυτό έγινε διότι η πλειοψηφία του ΔΣ του ΣΕΜΑ στο οποίο μετείχαμε είχε αντίθετη γνώμη συμπεριλαμβανόμενου του κου Καραβία. Τα υπόλοιπα σωματεία κάνανε την πάπια επίσης, γιατί δεν θέλανε να τα βάλουν με την ΕΑΕΕ και την ΤτΕ.

Στην συνέχεια όμως τα πράγματα πήραν το δρόμο τους αφού με την δική μας παρέμβαση την οποία κοινοποιήσαμε στον τύπο, ακολούθησε και όλη η κοινή γνώμη, με πρώτο το NEXTDEAL με τον Βαγγέλη Σπύρου που αρθρογραφούσαν ανοικτά κατά του ΤΕΙΡΕΣΙΑ. Τότε όλοι οι υπόλοιποι αποφάσισαν να γίνουν αγωνισταράδες τρομάρα τους και να παρέμβουν κι αυτοί στην ΑΠΔΠΧ .

Μια μικρή έρευνα στην αρθρογραφία της εποχής, στο NEXTDEAL, αλλά και στα αρχεία με τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αποδεικνύεÎ ¹ αυτά που γράφω. Μα δεν ντρέπονται?

Τσάμπα μάγκες με τις πλάτες άλλων???

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Τα μελανά σημεία του σχεδίου νόμου για την υποχρεωτική ασφάλιση κατοικιών – Ποιες οι επισημάνσεις της ΕΑΕΕ στον Κώστα Σκρέκα;

Της Σωτηρίας Γιαννακοπούλου, Ανησυχία έχει προκαλέσει στην ασφαλιστική αγορά τους τελευταίους μήνες ο νέος κλιματικός νόμος, ο οποίος μεταξύ άλλων εισάγει για

Π. Παντελίδης: Ξεκινά αύριο η δίκη για τις αποζημιώσεις που διεκδικούν Αρναούτη και Κυριάκου από την ασφαλιστική εταιρεία

Ξεκινά αύριο Πέμπτη η δίκη για τις αποζημιώσεις που διεκδικούν οι δύο συνεπιβάτιδες του Παντελή Παντελή στο μοιραίο ατύχημα που στέρησε τη