Γ.Νικολάκος: Η ΕΑΔΕ ψεύδεται για τον ΤΕΙΡΕΣΙΑ!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Σας κοινοποιούμε δημόσιο μήνυμα του μεσίτη ασφαλίσεων κ. Γιώργου Νικολάκου σχετικά με την προχθεσινή αποκάλυψη του Μαύρου Γάτου περι….λάθος πρόσθεσης απο την ΕΑΔΕ! (Δείτε εδώ σχετικό ρεπορτάζ)

 

Αγαπητέ Μαύρε Γάτε. Κατηγορώ την ΕΑΔΕ , ως εν γνώσει της ψευδόμενη με βάση αυτά που ανακοίνωσε, διότι ουδέποτε πάλεψε για την υπόθεση ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ η τουλάχιστον ήρθε δεύτερη.
Ο μοναδικός που ξεκίνησε μάχη για τον ασφαλιστικό ΤΕΙΡΕΣΙΑ με προσωπική αναφορά μου τότε στην ΑΠΔΠΧ ήμουν πρώτα εγώ και μετά ο Μωρίς Καπουάνο ως φυσικά πρόσωπα.
Αυτό έγινε διότι η πλειοψηφία του ΔΣ του ΣΕΜΑ στο οποίο μετείχαμε είχε αντίθετη γνώμη συμπεριλαμβανόμενου του κου Καραβία. Τα υπόλοιπα σωματεία κάνανε την πάπια επίσης, γιατί δεν θέλανε να τα βάλουν με την ΕΑΕΕ και την ΤτΕ.

Στην συνέχεια όμως τα πράγματα πήραν το δρόμο τους αφού με την δική μας παρέμβαση την οποία κοινοποιήσαμε στον τύπο, ακολούθησε και όλη η κοινή γνώμη, με πρώτο το NEXTDEAL με τον Βαγγέλη Σπύρου που αρθρογραφούσαν ανοικτά κατά του ΤΕΙΡΕΣΙΑ. Τότε όλοι οι υπόλοιποι αποφάσισαν να γίνουν αγωνισταράδες τρομάρα τους και να παρέμβουν κι αυτοί στην ΑΠΔΠΧ .

Μια μικρή έρευνα στην αρθρογραφία της εποχής, στο NEXTDEAL, αλλά και στα αρχεία με τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αποδεικνύεÎ ¹ αυτά που γράφω. Μα δεν ντρέπονται?

Τσάμπα μάγκες με τις πλάτες άλλων???

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Ο Κασσελάκης στο Ε.Ε.Α θα συναντήσει τον πρόεδρο Χατζηθεοδοσίου για να μιλήσουν για……την επιχειρηματικότητα!

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης θα επισκεφθεί την Πέμπτη 9/11/2023 στις 14:00 τα γραφεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Εκεί ο