Για ακόμη μία εβδομάδα η ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΥΧΡΟΥ δίνει συγχαρητήρια στο ΕΕΑ!!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Απίστευτες δηλώσεις της Δήμητρας Λύχρου στο underwriter.gr σύμφωνα με τις οποίες ο ΠΣΑΣ θα πρέπει να μείνει εκτός της ΕΑΔΕ επειδή.....δέν μπορεί να γράψει ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές!

Και αφού πέρασαν οι διακοπές του Πάσχα η Δήμητρα Λύχρου, πρόεδρος της Ε.Ε.Α.Ε που μετράει 3 κι ο κούκος μέλη ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ και δίνει συγχαρητήρια στο Ε.Ε.Α και στον ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ τον κ. Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου για ……τα rapid test!

ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΥΧΡΟΥ

ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ.

ΒΑΛΕ ΤΟ Δ.Σ να δουλέψει και να ασχοληθεί με ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

Στην επιστολή που ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΣΑ αναφέρει η προεδρος του πανελλαδικού σωματείου με τα ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΛΗ πως:

 Υποδεχόμαστε με εξαιρετική ικανοποίηση την δωρεάν παροχή Rapid Tests που εξασφάλισε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής για όλα τα Μέλη του, διορθώνοντας μία παράλειψη της Πολιτείας πρός τους εργοδότες αυτοαπασχολούμενους.

Για άλλη μία φορά το Επιμελητήριο της Αθήνας πρωτοπορεί, βάζοντας στην υψηλότερη θέση των προτεραιοτήτων του, την διαρκή και με κάθε τρόπο φροντίδα που έχει για τα Μέλη του.

Ήδη ως ΕΕΑΕ ενημερώσαμε άμεσα τα Μέλη μας για να δηλώσουν συμμετοχή στην επιχείρηση ” Ελευθερία “, που θα δώσει την δυνατότητα σε όλους να συμβάλουν, αφενός στον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού και αφετέρου στην ασφαλή συμμετοχή στην νέα εκκίνηση που επιχειρείται με το άνοιγμα της αγοράς και της οικονομίας.

 

ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΚΥΡΙΑ …ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΥΧΡΟΥ , ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ε.Ε.Α.Ε

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (COVID)…… ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΟΤΑΝ …ΔΕ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ;

ΝΙΑΟΥ!

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Ο Κασσελάκης στο Ε.Ε.Α θα συναντήσει τον πρόεδρο Χατζηθεοδοσίου για να μιλήσουν για……την επιχειρηματικότητα!

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης θα επισκεφθεί την Πέμπτη 9/11/2023 στις 14:00 τα γραφεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Εκεί ο