Μαύρος Γάτος

Για ποιο λόγο η AXA δίνει ένα μήνα δωρεάν ασφάλιση στα προγράμματα Υγείας & Προστασίας;

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Εντύπωση μας προκαλεί το γεγονός οτι η ασφαλιστική εταιρεία AXA ανακοίνωσε πως δίνει ένα μήνα δωρεάν ασφάλιση στα προγράμματα Υγείας και Προστασίας.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει:

Η AXA Ασφαλιστική αντιλαμβανόμενη πλήρως τη δύσκολη συγκυρία της τρέχουσας περιόδου, συνεχίζει να στηρίζει το απαιτητικό έργο των συνεργατών της. Ειδικότερα, όπως αναφέρει σε σχετική εγκύκλιο, η εταιρία προχωρά στις παρακάτω δύο ενέργειες μέχρι την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020:

την προωθητική ενέργεια – 1 μήνα δωρεάν ασφάλιση – προγραμμάτων Υγείας Mediσυν3. Η ενέργεια αυτή θα ισχύει για κάθε νέα αίτηση που θα καταχωρείται μέχρι και την 8η Δεκεμβρίου 2020 και Ααφορά αποκλειστικά στους νέους κατόχους ασφαλιστηρίων συμβολαίων Μediσυν3 (συμπεριλαμβανομένης και της κάλυψης Ελλάδα) που έχουν επιλέξει μηνιαία συχνότητα πληρωμής ασφαλίστρων. Από την ενέργεια αυτή εξαιρούνται μεταφορές προγραμμάτων από παλιά νοσοκομειακά καθώς και το πρόγραμμα Mediσυν3 Ειδικό.
την προωθητική ενέργεια – 1 μήνα δωρεάν ασφάλιση – προγραμμάτων Προστασίας. Η ενέργεια αυτή θα ισχύει για κάθε νέα αίτηση που θα καταχωρείται μέχρι και την 8η Δεκεμβρίου 2020 και αφορά αποκλειστικά στους νέους κατόχους προγραμμάτων Προστασίας (συμπεριλαμβανομένων και των συμπληρωματικών καλύψεων αυτών) που έχουν επιλέξει μηνιαία συχνότητα πληρωμής ασφαλίστρων.

Ουσιαστικά την προωθητική αυτή ενέργεια την ονομάζει “στήριξη στο έργο των συνεργατών της” αλλά διερωτόμαστε μήπως αυτό έχει να κάνει με τις συζητήσεις που γίνονται εδώ και αρκετούς μήνες σχετικά με την αποχώρησή της από την Ελλάδα και την απορρόφηση του χαρτοφυλακίου της απο την GENERALI.

Δείτε εδώ και εδώ σχετικό ρεπορτάζ του Μαύρου Γάτου για τις φήμες πώλησης της AXA στην GENERALI Ελλάδος.

Δηλαδή, υποθέτουμε πως προκειμένου η εταιρεία να μεταβιβαστεί όσο πιο δυνατή είναι εφικτό να θέλει να ενισχυθεί κεφαλαιακά και η πελατειακή βάση να μεγαλώσει.

Πάντως….φήμες λένε πως το ακίνητο στην Συγγρού αγοράστηκε από την GENERALI…..για να τις χωρέσει και τις δύο…

 

 

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Bourgazas & Associates E.E: Δεν είμαστε πλέον εκπρόσωποι της City Insurance! Τι απαντά το Επικουρικό Κεφάλαιο για το ζήτημα των αποζημιώσεων;

Σε ένα ατελείωτο κομφούζιο εξελίσσεται η υπόθεση της City Insurance, με την αβεβαιότητα να εντείνεται όλο και περισσότερο στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, η

Εντός 30 ημερών υποχρεούνται οι ασφαλισμένοι της City Insurance να συνάψουν συμβόλαιο με νέα εταιρεία! Τι ισχύει σε περίπτωση ατυχήματος εντός αυτού του διαστήματος;

Σύγχυση έχει προκαλέσει στην Ελληνική αγορά η οριστική ανάκληση της λειτουργίας της City Insurance, δεδομένου ότι 180.000 ασφαλιστήρια συμβόλαια αυτοκινήτων βρίσκονται στον