Για ποιό λόγο ο πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου δέν στηρίζει την κίνηση του ΕΕΘ για παράταση των επαναπιστοποιήσεων;

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ι. Χατζηθεοδοσίου: δεν θεωρεί δίκαιη την επιβολή του ίδιου ποσοστού φόρου στα μερίσματα των επιχειρήσεων!!!! Απο ώρα σε ώρα αναμένεται ανακοίνωση του προέδρου του Ε.Ε.Α για την εξαγγελία Μητσοτάκη!

Ερωτήματα δημιουργούνται απο την στάση του κ. Ι.Χατζηθεοδοσίου προς την κίνηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης να ζητήσει επισήμως παράταση στο διάστημα επαναπιστοποίησης των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών απο την Τράπεζα Της Ελλάδος.

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΔΩ

Αυτό που μας προξενεί εντύπωση ειναι οτι κάτι τέτοιες κινήσεις ο πρόεδρος μας δέν τις αφήνει να “πέσουν κάτω” και συνήθως προσπαθεί να τις καρπωθεί ώς προσωπικές ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.

Ενδεικτικά αναφέρουμε την περίπτωση της συμμετοχής των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στα προγράμματα ΕΣΠΑ οπου ο κ. Χατζηθεοδοσίου έλεγε παντού οτι επρόκειτο για προσωπική επιτυχία ενώ η αλήθεια είναι πως το θέμα ανέδειξε ο Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Ν. Θεσσαλονίκης και μετέπειτα η ΠΟΑΔ.

Βέβαια, πρέπει να γνωρίζετε πως με τον Σ.ΔΑΕ έχει κάποια θέματα και με την ΠΟΑΔ….απλά της έταξε οικονομική στήριξη….ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΩΝ! Οπότε αγαπητοί αναγνώστες, αντιλαμβάνεστε τι συμβαινει.

Δευτερη περίπτωση αποτελούν πολλές περιπτώσεις κυβερνητικών αποφάσεων που πρίν τις ανακοινώσουν οι αρμόδιοι υπουργοί…..έβγαινε ο ίδιος ή ο …ΓΡΕΝΤΖΕΛΟΣ (ιδιοκτήτης της σχολής οδηγών ΓΡΕΝΤΖΕΛΟΣ) και έλεγαν πως το Επιμελητήριο ήταν η αιτία των εν λόγω αποφάσεων!

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗ ΧΑΘΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 700 ΑΔΕΙΕΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ;

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΑΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥΣ;

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ (ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΜΠΙΖΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ) ΜΕ ΤΟΥς ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ! (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΧΕΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ…..ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΜΕΕΤING ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ)

 

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Μάθε τα πάντα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

O Σακχαρώδης Διαβήτης, είναι μια κατάσταση που επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο, χαρακτηρίζεται από αυξημένα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα που δεν