Γιατί κ. Σπύρου δέν αναφέρεστε ονομαστικά στον γνωστό ΠΡΑΚΤΟΡΑ που “καθάρισε” το υπόλοιπο του με την ΑΣΠΙΣ;

Facebook
Twitter
LinkedIn
Γιατί κ. Σπύρου δέν αναφέρεστε ονομαστικά στον γνωστό ΠΡΑΚΤΟΡΑ που "καθάρισε" το υπόλοιπο του με την ΑΣΠΙΣ;

Πέρασε βολτίτσα ο Ευάγγελος Σπύρου από την παραλία της Θεσσαλονίκης και φωτογράφησε μία από τις τελευταίες πινακίδες της ΑΣΠΙΣ που παραμένουν κρεμάμενες σε μπαλκόνια οικοδομών.

(ελπίζουμε να γευματίσατε στο ΟΛΥΜΠΟΣ ΝΑΟΥΣΑ και μετά να απολαύσατε το καλύτερο προφιτερόλ από το Choureál | Choux & Profiterole

 

Και μέσα από το τελευταίο του άρθρο αναφέρεται στους “μικρούς” διαμεσολαβητές που “και καλά” πήραν ασφάλιστρα που δεν απέδωσαν 15 χρόνια μετά…

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το άρθρο του εκδότη κ. Σπύρου

Όμως, ο κ. Σπύρου δεν αναφέρει (ούτε θα αναφέρει ποτέ του) τον μεγαλύτερο ΜΠΑΤΑΧΤΖΗ του κλάδου που χρωστούσε περι τα 3.700.000 € (καλά ακούσατε) όταν η ΑΣΠΙΣ “έκλεινε τα μάτια της” και άφηνε ανασφάλιστους χιλιάδες πελάτες.

Δεν θα αναφέρει ποτέ του το ΓΝΩΣΤΟ ονοματεπώνυμο που ενώ ήταν δεδομένο ότι θα “βάλει λουκέτο’ λόγω του υπολοίπου του, ‘τα βρήκε’ με άτομο εντός της εκκαθάρισης και με 50.000 € σε δύο βαλίτσες χρώματος γκρί, έκλεισε το υπόλοιπο για τριάντα πέντε  χιλιάδες ευρώ.

Και μετά το συγκεκριμένο άτομο που εισέπραξε το ποσό……ΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ για μερικούς μήνες προκειμένου να μην το ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΟΥΝ.

Έτσι, του έμειναν τα 3.7 μύρια και έγινε αυτός που βλέπουμε σήμερα.

Ναι αγαπητοί αναγνώστες, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΕΙΝΑΙ.

Κύριε Σπύρου, θα αναφέρετε το όνομά του; Ή αυτά είναι μόνο για τον ΜΑΥΡΟ ΓΑΤΟ;

Η απάντηση αυτονόητη….

 

 

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο