Μαύρος Γάτος

Γιώργος Γκόντζος(Μέλος του Δ.Σ. του Ε.Ε.Α): Ντροπή τα κροκοδείλια δάκρυα και οι πολιτικοί στρουθοκαμηλισμοί του Γιάννη Χατζηθεοδοσίου(προέδρου του ΕΕΑ), για τον εκλιπόντα πρόεδρο του ΕΒΕΑ Κων/νο Μίχαλο

Facebook
Twitter
LinkedIn

Αναδημοσίευση απο το atticatoday.gr

Με την φράση αυτή εννοούμε το ψεύτικο, ανειλικρινές και επιφανειακό ενδιαφέρον που δείχνει κάποιος για ένα ζήτημα.

Με άλλα λόγια τα κροκοδείλια δάκρυα είναι το ψεύτικο κλάμα μιας εικονικής και όχι πραγματικής συγκίνησης

Όλα αυτά ταιριάζουν απόλυτα στον πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Τα κροκοδείλια δάκρυα, του Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου,  για τον εκλιπόντα  Μίχαλο προκαλούν ντροπή  και μόνο ντροπή.

Είναι πράγματι επιεικώς απαράδεκτο να βλέπουμε στα τηλεοπτικά κανάλια το Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, να βγαίνει και να εκφράζεται με τα καλύτερα λόγια για τον εκλιπόντα πρόεδρο του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνο Μίχαλο.

Κροκοδείλια δάκρυα από κάποιον που μέχρι χθες, δεν ήθελε να τον δει. Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν χρειάζεται τίποτα άλλο εκτός από σιωπή.

Είναι μια λέξη που έχεις  ξεχάσει Γιάννη Χατζηθεοδοσίου.

Δυστυχώς η μεγαλοψυχία και η μικρότητα απέχουν μόλις μια τηλεοπτική εμφάνιση.

Όταν ζούσε ήθελες να τον “κατασπαράξεις” όπως το λιοντάρι και σήμερα του πλέκεις το εγκώμιο. Ανάλογα με την περίσταση αλλάζεις ρότα.

Στην προσπάθειά σου, να   αναρριχηθείς  πολιτικά, όσο μπορείς, ξεχνάς τι έλεγες μέχρι χθες και προσπαθείς να δείξεις το ψεύτικο καλό σου πρόσωπο.

Ευτυχώς όμως για όλους επαγγελματίες και δυστυχώς για σένα, έχεις ημερομηνία λήξης, όπως έχουν όλοι οι πολιτικοί απατεώνες και αυτή δεν είναι άλλη από το Δεκέμβριο του 2022, όπου στις εκλογές θα ηττηθείς πανηγυρικά.

 

Διαβάστε την ανακοίνωση του Γιάννη Χατζηθεοδοσίου για το θάνατο του εκλιπόντος Κωνσταντίνου Μίχαλου  και τι έλεγε παλαιότερα

 

Δήλωση του Προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μίχαλου:

 

………Η προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια στην προσπάθεια στήριξης των επιχειρήσεων καθώς και στην προστασία και ανάπτυξη του επιμελητηριακού θεσμού υπήρξε σημαντική, κάτι που αναγνωρίζουν ακόμη και πολιτικοί του αντίπαλοι………..

………..Ο Κωνσταντίνος Μίχαλος έγραψε τη δική του ιστορία στον χώρο των Επιμελητηρίων».

 

Ενδεικτικά διαβάστε Τι έλεγε ο Χατζηθεοδοσίου παλαιότερα για τον εκλιπόντα Μίχαλο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΤΟ ATTICATODAY

 

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Δημήτρης Γαβαλάκης Πριν από ενάμιση χρόνο στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας εκπονήσαμε μία ενδιαφέρουσα έρευνα για τις επιχειρήσεις – μέλη μας. Η έρευνα διενεργήθηκε από την εταιρεία Pulse σε δείγμα 500 επιχειρήσεων της Αθήνας.

Θέλετε να μάθετε για την ασφάλιση επιχειρήσεων στην χώρα μας; Ο Δημήτρης Γαβαλάκης μας ενημερώνει!!

Πριν από ενάμιση χρόνο στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας εκπονήσαμε μία ενδιαφέρουσα έρευνα για τις επιχειρήσεις – μέλη μας. Η έρευνα διενεργήθηκε