Μαύρος Γάτος

Η ασφαλιστική αγορά “γλεντάει” τον Παυλάρα τον ανασφάλιστο!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Τον γλεντάνε τον Παυλάρα τον Χαϊκάλη οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές απο facebook, twitter και διάφορα άλλα social media.

Να σημειώσουμε πως μπορεί να διακωμωδούμε το όλο ζήτημα αλλά είναι άκρως σοβαρό το ότι συνέβη. Το ζήτημα των χιλιάδων ανασφάλιστων αποτελεί μάστιγα για τη χώρα μας και δημιουργεί σοβαρά προβλήματα σε εκατοντάδες οικογένειες – θύματα τροχαίων απο μ@λ@κες που δεν είχαν φροντίσει να ασφαλιστούν.

Μερικά από τα σχόλια που έχουν γίνει:

Και μην ξεχναμε αυτος ειταν καποτε υπουργος

Γνωστος καραγκιοζακος….δεν εκπλησσομαι.

Ήσουν και Υπουργός Τρομάρα σου

Ποιος ξεχνάει τον Μισέλ.Ανασφαλιστος με πλαστές πινακίδες.Δεν φτάνει ο μισθός του Υπουργού συνάδερφοι.

Και αν είχε σκοτώσει κάποιον ;;; Τι ζώα κυκλοφορούν Θεέ μου

Π.Υπουργοί κυκλοφορούν ανασφαλιστοι, Διευθυντής Κρατικού θεάτρου παιδεραστής, κορυφαίος ηθοποιός σέρνεται στον εισαγγελέα , επιχιματιας σκότωσε μοτοσυκλετιστή με αυτοκίνητο , corvette200.000 ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟ κ αι τον εγκαταλειψε στο δρόμο κατά τ άλλα είμαστε μια πολιτισμένη χώρα
Ντροπή τους
Αυτό θα πει ηθοποιός σημαίνει φως! Και τι, ηθοποιός, βουλευτής, Υπουργός και μάλιστα Ανεξάρτητος Έλληνας! Για να καταλάβουμε γιατί είμαστε στην θέση που βρισκόμαστε. Θα βάλουμε μυαλό κάποτε;
Τα Καλά του Λιαπη και αυτός!!! Να πάει να βγάλει ένα {μπατσοχαρτο} για να το δείχνει, όπως έλεγε ένας πρώην πελάτης μου.
Εδώ είχαμε στο παρελθόν Υπουργό Μεταφορών (Ο λεγόμενος ξάδελφος Λιάπης) που οδηγούσε όχι απλά ανασφάλιστο, αλλά και χωρίς να φέρει δίπλωμα και με πλαστές πινακίδες…
Πλέον είναι δύσκολο να πέσουμε απο τα σύννεφα..
Τετοιοι καραγκοζηδες μας κυβερνησαν!!!Παλιας κοπης μ…..Σκουπιδια και ας σταματησω γιατι δεν κρατιεμαι με αυτους τους ανυπαρκτους που ειναι και ανηψιοι και βρισκονται στην Ρουμανια και να πανε στο διαολο ολοι μαζι.
Ως μεντιουμ δεν ειχε προβλέψει το τρακαρισμα?
Ψηφίστε τον, ψηφίστε τον
και αν συνεχίσει να κάνει τα ίδια
λυπηθείτε τον αλλά … ξαναψηφίστε τον!
Και μερικοί (ελπίζω ελάχιστοι) μη παραλείψετε να σπεύσετε να τον ασφαλίσετε και σας προλάβει καμιά πλατφόρμα direct & on line ασφάλισης ΕΙΧ !
ΥΓ
«Όρε που πάμε ρε, που πάμε ρε» που έλεγε και ο αείμνηστος Βασίλης Αυλωνίτης στην επίσης αείμνηστη Γεωργία Βασιλειάδου πριν αρκετές 10ετίες.
Έτσι συμβαίνει όταν είσαι φτωχός !!Δεν έχεις χρήματα ούτε για τα απολύτως αναγκαία !!!

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Σάλος απο τις ασυναρτησίες του τρομπέτα Ζαραλίκα για τις ασφαλιστικές εταιρείες!

Σάλος από τις ασυναρτησίες του Χριστόφορου Ζαραλίκα – γνωστού τρομπέτα του διαδικτύου – για τις ασφαλιστικές εταιρειες! Τεράστιο ζήτημα έχει προκύψει από