Μαύρος Γάτος

Ι. Χατζηθεοδοσίου: Δεν έχει λάβει θέση (ακόμη) στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ και απαντά με έρευνα του Ε.Ε.Α και …..δυσαρεστημένους επαγγελματίες!

Facebook
Twitter
LinkedIn
"Πετάει" η Mega Brokers! Άργησε αλλα μίλησε! Ο Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου έπειτα από το άρθρο του Μαύρου Γάτου για τις δηλώσεις Κατρούγκαλου! Μία από αυτές αφορά όλους όσοι μιλούν εξ ονόματος του Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, οι οποίοι είναι ιδιαιτέρως άτσαλοι στα όσα λένε και υπόσχονται, σε σημείο που να εκθέτουν ποικιλοτρόπως τον άνθρωπο!

Την στιγμή που οι δημοσκοπήσεις δείχνουν την Νέα Δημοκρατία με 15 μονάδες διαφορά από το ΣΥΡΙΖΑ ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών βγάζει μέσω έρευνας το 66% των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων να μην είναι ικανοποιημένοι από τα μέτρα στήριξης!!

Μεγάλη επιτυχία!

Αλλά όλοι μπορούν να καταλάβουν πως αυτό είναι απλά ένα μέσο πίεσης προς την κυβέρνηση Μητσοτάκη προκειμένου να του δοθεί αυτό που θα ήθελε τόσο πολύ! Δηλαδή, μία θέση στο ψηφοδέλτιο των επόμενων εκλογών.

Έτσι, και σε συνδυασμό με τις προχθεσινές δηλώσεις περι «δημιουργίας ενός σωματείου ασφαλιστικών διαμεσολαβητών σε κάθε πόλη» και επιμονής για «παρουσία του Ε.Ε.Α σε κάθε πόλη της χώρας» θα καταφέρει να μαζέψει τους ψήφους που χρειάζεται.

Και όλα αυτά τη στιγμή που στα πηγαδάκια των επαγγελματιών ακούγεται πως στις επόμενες εκλογές η παράταξη του Ι. Χατζηθεοδοσίου θα είναι δεύτερη με μεγάλη διαφορά από την πρώτη.

Αξίζει να αναφέρουμε πως κυβερνητικοί κύκλοι είναι εδώ και πολλούς μήνες δυσαρεστημένοι από τον κ. Χατζηθεοδοσίου ο οποίος ουκ ολίγες φορές έχει κάνει  ανακοινώσεις αντικαθιστώντας Υπουργούς της κυβέρνησης!

Το παράδοξο παραμένει.

Πώς γίνεται κύριε Χατζηθεοδοσίου η ΝΔ να βρίσκεται 15 περίπου μονάδες μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ και τα μέλη σας να είναι δυσαρεστημένα από τα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης;

 

ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ;

ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΟΗΘΑΤΕ …..ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ!

ΣΩΣΤΑ ΚΥΡΙΕ ΙΩΑΝΝΗ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ;

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

ΚΥΠΡΟΣ: Ασφαλιστική κάλυψη και σήμανση για τα ηλεκτρικά σκούτερ – Τι προτείνει το Υπουργείο Μεταφορών

Σύστημα σήμανσης από ασφαλιστικές εταιρείες – στα πρότυπα της Γερμανίας – για τα ηλεκτρικά σκούτερ και τις συσκευές προσωπικής κινητικότητας περιλαμβάνει η

Γερμανικές ασφαλιστικές προς ταξιδιώτες: Ελέγξτε την ταξιδιωτική σας ασφάλιση λόγω της σύγκρουσης στο Ιράν

Οι γερμανικές ασφαλιστικές εταιρείες καλούν τους ταξιδιώτες να ελέγχουν προσεκτικά τους όρους των ταξιδιωτικών ασφαλιστηρίων συμβολαίων τους, καθώς η σύγκρουση στο Ιράν