Μαύρος Γάτος

Η CROMAR εισέρχεται στο μετοχικό κεφάλαιο της INFOTRUST

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Η INFOTRUST Ασφαλιστικές Πρακτορεύσεις AE μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την είσοδο της Cromar στο μετοχικό της κεφάλαιο.. Η επένδυση αυτή είναι άμεσα συνδεδεμένη με τις προοπτικές που παρουσιάζει η αγορά της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.

O John Croker δραστηριοποιείται στην Ελληνική Αγορά Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης μέσω της Cromar Insurance Brokers LTD. Διατηρεί ένα χαρτοφυλάκιο επενδύσεων εκτός από τον τομέα της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, στους τομείς: πληροφορικής, ενέργειας και ακίνητης περιουσίας.

Η εξέλιξη αυτή, αποτελεί για την INFOTRUST τον σημαντικότερο σταθμό στην 22χρονη πορεία της εταιρίας, διότι με την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου, ανοίγεται ο δρόμος να ισχυροποιήσει τη θέση της στην αγορά και της δίνει επιπλέον δυνατότητες ανάπτυξης. Παράλληλα εγκαινιάζει και μία στρατηγική αναζήτησης επενδυτικών επιλογών, σε ένα περιβάλλον προκλήσεων στις τρέχουσες συνθήκες της αγοράς.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΤΑΙΡΙΩΝ
CROMAR Insurance Brokers LTD
Η CROMAR ιδρύθηκε το 1999, συνεχίζοντας μία καταξιωμένη διεθνή πορεία 70 και πλέον ετών της ιδρύτριας οικογένειας Croker. Ως ανταποκριτής (coverholder) της αγοράς των LLOYD’S και άλλων διεθνών ασφαλιστικών εταιριών, η CROMAR προσφέρει ειδικά σχεδιασμένα ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά.
Για την παροχή εξειδικευμένων ασφαλιστικών λύσεων marine insurance, η CROMAR διατηρεί πολυετή συνεργασία με την TOKIO MARINE EUROPE S.A, για την διανομή των ασφαλιστικών προϊόντων σε ασφαλισμένους χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
H τεχνογνωσία και η ομάδα υποστήριξης που διαθέτει η εταιρία δίνει προστιθέμενη αξία στους διαμεσολαβητές και ασφαλισμένους πριν, κατά την διάρκεια και μετά την ολοκλήρωση της πώλησης.

INFOTRUST Ασφαλιστικές Πρακτορεύσεις AE
Η INFOTRUST ιδρύθηκε το 1998 στη Θεσσαλονίκη και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες ανεξάρτητες εταιρίες ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.
Έχει δημιουργήσει ένα πρωτοποριακό μοντέλο εξυπηρέτησης και υποστήριξης των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών που συνεργάζονται μαζί της αξιοποιώντας την τεχνολογία, φροντίζοντας για την συνεχή επιμόρφωσή και ανάπτυξή τους με στόχο την ποιοτική και ποσοτική ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου τους και των εισοδημάτων τους.
Συνεργάζεται με τις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρίες προσφέροντας στους διαμεσολαβητές πολλαπλότητα επιλογών για κάθε ασφαλιστική ανάγκη των πελατών τους.

Να υπενθυμίσουμε πως ο μαύρος γάτος είχε μιλήσει για το συγκεκριμένο deal πρίν περίπου δύο εβδομάδες 

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Bourgazas & Associates E.E: Δεν είμαστε πλέον εκπρόσωποι της City Insurance! Τι απαντά το Επικουρικό Κεφάλαιο για το ζήτημα των αποζημιώσεων;

Σε ένα ατελείωτο κομφούζιο εξελίσσεται η υπόθεση της City Insurance, με την αβεβαιότητα να εντείνεται όλο και περισσότερο στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, η

Εντός 30 ημερών υποχρεούνται οι ασφαλισμένοι της City Insurance να συνάψουν συμβόλαιο με νέα εταιρεία! Τι ισχύει σε περίπτωση ατυχήματος εντός αυτού του διαστήματος;

Σύγχυση έχει προκαλέσει στην Ελληνική αγορά η οριστική ανάκληση της λειτουργίας της City Insurance, δεδομένου ότι 180.000 ασφαλιστήρια συμβόλαια αυτοκινήτων βρίσκονται στον