Μαύρος Γάτος

Η ενημέρωση της MetLife προς το δίκτυο των συνεργατών της για την εξαγορά της από την ΝΝ

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Έπειτα από την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε ο όμιλος ΝΝ για την απόκτηση της MetLife, η εξαγορασμένη εταιρεία ενημέρωσε μέσω εσωτερική αλληλογραφίας το δίκτυο των συνεργατών της, επισημαίνοντας ότι έχει εξασφαλιστεί η ομαλή μετάβαση των δραστηριοτήτων της στον ολλανδικό όμιλο, υπογραμμίζοντας παράλληλα την κοινή κουλτούρα και τους στόχους που διέπουν τις δύο εταιρείες.

Πιο αναλυτικά, η ανακοίνωση της MetLife αναφέρει:

“Αγαπητέ/ή Ασφαλισμένε/η,

Επικοινωνούμε μαζί σας, με αφορμή τη σημερινή ανακοίνωση του Ολλανδικού ασφαλιστικού Ομίλου ΝΝ για την απόκτηση των δραστηριοτήτων της МеtLife Ελλάδας και Πολωνίας, που τελεί υπό την έγκριση των ρυθμιστικών αρχών.

Θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε ως MetLife, μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της εξαγοράς και θα συνεργαστούμε πολύ στενά με τους συναδέλφους στην ΝΝ για να εξασφαλίσουμε την ομαλή μετάβαση των δραστηριοτήτων και την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση όλων των ασφαλισμένων μας.

Θέλουμε επίσης να σας διαβεβαιώσουμε ότι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, τίποτα δεν θα αλλάξει για εσάς και ότι η ΝΝ θα σεβαστεί, πλήρως, όλες τις συμβατικές υποχρεώσεις της MetLife τόσο πριν όσο και μετά την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος.

H ΝΝ είναι μία εδραιωμένη εταιρεία, η οποία επικεντρώνει τη στρατηγική της στην περιφέρεια της Ευρώπης, παρουσιάζοντας συνολικά εντυπωσιακά αποτελέσματα στην ανάπτυξη δραστηριοτήτων ανά τον κόσμο.

Στη MetLife επενδύσαμε με συνέπεια για περισσότερα από 55 χρόνια στην Ελλάδα, σε μία ισχυρή ομάδα ανθρώπων, σε ένα δυναμικό και αφοσιωμένο δίκτυο συνεργατών, καθώς και στη δημιουργία καινοτόμων, βραβευμένων προϊόντων και υπηρεσιών που βοηθούν τους ασφαλισμένους μας να σχεδιάζουν το μέλλον τους και να πορεύονται με ασφάλεια στη ζωή τους.

Οι στόχοι και οι κουλτούρες των δύο εταιρειών συμπληρώνουν η μία την άλλη και μοιραζόμαστε την ίδια προσέγγιση στο θεσμό της ασφάλισης με επίκεντρο τον άνθρωπο.

Η αφοσίωση της ΝΝ στη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του πελάτη, στην ανάπτυξη κατανοητών προϊόντων, σε απλές διαδικασίες εξυπηρέτησης, καθώς και στην ψηφιοποίηση των λειτουργιών της, έχει ως στόχο την κάλυψη των εξελισσόμενων αναγκών των ασφαλισμένων, δημιουργώντας αξία στους ασφαλισμένους, στους συνεργάτες και στους ανθρώπους μας.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συνεχή σας εμπιστοσύνη.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι τρόποι και τα στοιχεία επικοινωνίας παραμένουν ίδια. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, μπορείτε να απευθύνεστε στον Ασφαλιστικό σας Διαμεσολαβητή ή/και το Γραφείο Πωλήσεων που σας εξυπηρετεί ή στα Κεντρικά μας Γραφεία.

Με εκτίμηση,

Κυριάκος Αποστολίδης
Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της MetLife Ελλάδας
και Γενικός Διευθυντής MetLife Κύπρου”

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Ηλίας Τσολάκης για το νομοσχέδιο περί υποχρεωτικής ασφάλισης ακινήτων: Η πολιτεία πρέπει να βάλει στο παιχνίδι τους διαμεσολαβητές για την εξασφάλιση της διατηρησιμότητας του ασφαλιστηρίου συμβολαίου

Για το νέο σχέδιο νόμου που εισάγει για πρώτη φορά την υποχρεωτική ασφάλιση στον κλάδο περιουσίας αλλά και για τη συνάντηση των φορέων της

Γιώργος Νίκος για 72 δόσεις: Το μηχανογραφικό σύστημα του ΕΦΚΑ δεν ενεργοποιήθηκε ακόμη για όλους τους ΚΑΔ των διαμεσολαβητών – Αναμένεται παράταση ενός μήνα

Για την ένταξη των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών έπειτα από παρέμβαση της ΠΟΑΔ στη ρύθμιση των 72 δόσεων για οφειλές που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας σε

Κακοκαιρία Ελπίς: Κινούνται κατά της Αττικής Οδού οι ασφαλιστικές εταιρείες – Πώς θα αποζημιωθούν οι ζημιές στα αυτοκίνητα;

Εναντίον της Αττικής Οδού σκοπεύουν να κινηθούν οι ασφαλιστικές εταιρείες αναφορικά με τις ζημιές που υπέστησαν τα οχήματα, μένοντας εγκλωβισμένα για ώρες στα χιόνια