Η Insurance Innovation στην 85η ΔΕΘ! Γνωρίστε τις καινοτόμες υπηρεσίες προβολής μας στο χώρο των κλαδικών μέσων ενημέρωσης και εκπαίδευσης

Facebook
Twitter
LinkedIn

Η Insurance Innovation συμμετέχει στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, την 1η Covid-Free έκθεση της Ευρώπης!

Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης αποτελεί το κορυφαίο γεγονός του επιχειρηματικού κόσμου τόσο για την Θεσσαλονίκη, όσο και για την υπόλοιπη επικράτεια, ενώ, ιδιαίτερα εν καιρώ πανδημίας, σηματοδοτεί μία εποχή επανέναρξης και ανάπτυξης σε όλες τις πτυχές της οικονομικής, πολιτικής και κοινωνικής ζωής.

Σε αυτό το κλίμα ανανέωσης η Insurance Innovation σας ανακοινώνει την παρουσία της ως εκθέτης στο περίπτερο 8 – stand 20. Πιο συγκεκριμένα, από 11 ως 19 Σεπτεμβρίου, η εξειδικευμένη ομάδα της Insurance Innovation θα παρουσιάσει στο περίπτερο της όλη τη γκάμα των υπηρεσιών της σε επιχειρήσεις που επιθυμούν να προβληθούν στον ασφαλιστικό κλάδο.

Στα πλαίσια ενός εορταστικού κλίματος, οι επισκέπτες του περιπτέρου μας θα έχουν την ευκαιρία να δουν αλλά και να συμμετέχουν στις εκπομπές που θα μεταδοθούν Live από τον χώρο της Έκθεσης στο Insurance Forum WebTV, να λάβουν μέρος στο μεγάλο μας διαγωνισμό και να ενημερωθούν για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των υπηρεσιών προβολής μας, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες της επιχείρησής τους.

H παρουσία σας είναι εξαιρετικά σημαντική, γιορτάζοντας μαζί μας τα 10+ χρόνια της επιτυχημένης πορείας μας στο χώρο των κλαδικών media και της εκπαίδευσης, καθώς και τις περισσότερες από 65 εταιρείες που επιλέγουν την Insurance Innovation για την προβολή τους στην ασφαλιστική αγορά.

Η εταιρεία μας θα τηρήσει αυστηρά όλα τα αναγκαία μέτρα ασφάλειας και προστασίας κατά της Covid-19 για όσους επισκέπτες, εκθέτες και συνεργάτες παρευρεθούν στον εκθεσιακό μας χώρο.

Σας περιμένουμε!

ΔΕΘ 2021 | 11-19 Σεπτεμβρίου 2021 | ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 8 – STAND 20

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Τί είναι τελικά η τεχνητή νοημοσύνη και τι ρόλο παίζει στην κυβερνοασφάλεια

Έχετε σκεφτεί ποτέ πώς χρησιμοποιούν οι κυβερνοεγκληματίες την τεχνητή νοημοσύνη ή ακόμα και οι ομάδες που υπερασπίζονται την ασφάλειά μας στην κυβερνοασφάλεια;

Μάθε τα πάντα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

O Σακχαρώδης Διαβήτης, είναι μια κατάσταση που επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο, χαρακτηρίζεται από αυξημένα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα που δεν