Ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα twittάρει ασυναρτησίες για την ασφαλιστική αγορά!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ρεσιτάλ βλακείας έδωσε σήμερα ο Σπύρος Δαπεργόλας μέσω twitter.

Συγκεκριμένα έγραψε:

Τώρα φανταστείτε όλοι αυτοί οι δεκάδες χιλιάδες που καταστράφηκαν στη Θεσσαλία να περίμεναν αποζημιώσεις απο ιδιωτική ασφαλιστική….Σήμερα το πρωί οι μετοχές των ασφαλιστικών θα είχαν καταρρεύσει, η ασφαλιστική θα χρεωκοπούσε και οι πληγέντες θα την διέσωζαν….

Ο Σπύρος Δαπεργόλας το 2020 είχε συλληφθεί έπειτα απο μήνυση που είχε καταθέσει σε βάρος του ο τότε βουλευτής της Ν.Δ Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Αιτία ή ανάρτηση του Δαπέργολα στο τουίτερ η οποία θεωρήθηκε απο τον βουλευτή της Ν.Δ απειλητική για την ζωή του.

Ο Σ. Δαπέργολας απευθυνόμενος στον Κ. Μπογδάνο μέσω twitter, του είχε πει: «Μπογδανάκο ακούμε ότι στοχοποιείς την συντρόφισσα Κουμάντου. Αυτά δεν είναι ωραία πράγματα και δεν αντιμετωπίζονται ωραία. Για να υπερασπίσουμε μέλη του κινήματος εμείς θα το πάμε τέρμα. Εσύ αντέχεις το τέρμα; Οχι κ το ξέρουμε όλοι. Κάντα στον Συριζα αυτά…»

Να υπενθυμίσουμε πως ο Σπύρος Δαπέργολας πρίν αρκετά χρόνια είχε κατηγορηθεί για απόπειρα ληστείας σε Τράπεζα, και προκειμένου να αποφυλακιστεί είχε πραγματοποιήσει απεργία πείνας για 74 μέρες.

Το Συμβούλιο Εφετών είχε κρίνει ότι για λόγους υγείας πρέπει να αποφυλακιστεί ο κατηγορούμενος, στον οποίο πάντως είχε επιβάλει αυστηρότατους περιοριστικούς όρους: Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, μη απομάκρυνση από την περιφέρειά του, περιοδική εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα και χρηματική εγγύηση.

 

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο