Κ. ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ, ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΤΕ;

Facebook
Twitter
LinkedIn
"Πετάει" η Mega Brokers! Άργησε αλλα μίλησε! Ο Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου έπειτα από το άρθρο του Μαύρου Γάτου για τις δηλώσεις Κατρούγκαλου! Μία από αυτές αφορά όλους όσοι μιλούν εξ ονόματος του Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, οι οποίοι είναι ιδιαιτέρως άτσαλοι στα όσα λένε και υπόσχονται, σε σημείο που να εκθέτουν ποικιλοτρόπως τον άνθρωπο!

Κανείς δεν μιλάει! Κανείς δε γράφει! Κανείς δε διαμαρτύρεται εκτός από τον Μαύρο Γάτο;

Τί εχουν πάθει όλοι!

Είναι 4 Δεκεμβρίου και ακόμη να ενταχθούν οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές στο πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής που από 16 /11 διαφήμιζε ο πρόεδρος του Ε.Ε.Α!

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ!

Κ. ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ, ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΤΕ; 1

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΓΡΑΦΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΣΥΓΚΙΝΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ!

Είναι αδιανόητο!

Ο κ. Χατζηθεοδοσίου ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ  ανακοινώνει την ένταξη των ασφαλιστών στο πρόγραμμα της περιφέρειας Αττικής και τις επόμενες ημέρες ακολουθούν συγχαρητήριες επιστολές από ΠΣΑΣ ΚΑΙ ΕΕΑΕ για την ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

ΝΤΡΟΠΗ ! ΝΤΡΟΠΗ ! ΝΤΡΟΠΗ !

ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ!

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΕΑΕ (Ενωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος)

Κ. ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ, ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΤΕ; 2 Κ. ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ, ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΤΕ; 3

ΚΥΡΙΑ ΛΥΧΡΟΥ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ; ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥΣ; ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ; ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ “ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ” ;

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΣΣΑΣ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Συντονιστών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών)

Κ. ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ, ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΤΕ; 4

ΚΥΡΙΕ ΤΟΖΑΚΙΔΗ ; ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ; Η ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΠΕΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΑΔ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ; Τί; ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΠΕΛΩΣΕΙ;

 

Η Ε.Α.Δ.Ε ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Η ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΓΑΤΟΥ ; (Η επιστολή που δεν βγήκε ποτέ γιατί δεν είχε την συναίνεση όλων είναι στην διάθεσή του μαύρου γάτου)

 

ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ Ε.Ε.Α Η ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΣΑΣ ΘΕΡΜΟΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ –  ΛΥΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΔ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΙΝΕΙ ΜΗ ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ Ν.ΑΤΤΙΚΗΣ! 

ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ!

ΝΤΡΟΠΗ ! ΝΤΡΟΠΗ ! ΝΤΡΟΠΗ !

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο