Και επισήμως στην ΕΑΔΕ το τοπικό σωματείο του ΣΠΑΤΕ- Αλλα δέν έχουμε δεί καταστατικό!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Η ανακοίνωση του νέου σωματείου με τα αρχικά ΕΑΔΕ (μήν μπερδευόμαστε – δέν είναι η εαδε που ξέραμε – αυτή έληξε)

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΕΑΔΕ) αποτελούμενο έως σήμερα από την ΕΕΑΕ, την ΕΣΑΠΕ και τον ΣΕΜΑ ανακοινώνει την ομόφωνη έγκριση του αιτήματος συμμετοχής του ΣΠΑΤΕ στην ΕΑΔΕ. Αυτή η απόφαση είναι μέρος της ευρύτερης φιλοσοφίας της ΕΑΔΕ υπέρ της διευρυμένης εκπροσώπησης και συμμετοχής των Ασφαλιστικών Πρακτόρων, των Συντονιστών Ασφαλιστικών Πρακτόρων και των Μεσιτών Ασφαλίσεων σε μια κοινή προσπάθεια,  με βασικούς πυλώνες τον σεβασμό και την ανάδειξη του επαγγέλματος αλλά και το κοινό όραμα για μια μεγαλύτερη, ποιοτικότερη και αποτελεσματικότερη ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Με αυτή την οπτική η ΕΑΔΕ χαιρετίζει την απόφαση του ΣΠΑΤΕ, ενός μεγάλου και ιστορικού σωματίου, όπως προτάθηκε από το ΔΣ του και επικυρώθηκε από την Γενική του Συνέλευση, καθώς με την ένταξη του ενδυναμώνεται και ισχυροποιείται ακόμα περισσότερο η ενότητα και η φωνή της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης με κύρος και σοβαρότητα, που είναι και ο κυρίαρχος στόχος της EAΔΕ.

Η ΕΑΔΕ από την σύσταση της προασπίζεται σταθερά την εποικοδομητική συζήτηση με όλους τους φορείς εντός της χώρας και πανευρωπαϊκά, μέσω της Bipar, και η συνδρομή της στην εκπόνηση προτάσεων προς την πολιτεία,  θα επιτρέψει στην ελληνική ασφαλιστική αγορά να αναπτυχθεί ταχύτερα και να  προσεγγίσει τους ασφαλιστικούς δείκτες των πιο προηγμένων κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δύο ερωτήματα

Γιατί δέν έχει δημοσιοποιηθεί το καταστατικό του νέου σωματείου με τον τίτλο ΕΑΔΕ;

Γιατί αναφέρεται δεξιά και αριστερά οτι το εν λόγω σωματείο είναι η παλιά ΕΑΔΕ ;  Η ισχύς του καταστατικού της παλιάς ΕΑΔΕ έληξε. Αυτό το σωματείο είναι νέο.

Απο ποσο βλέπουμε, ο σκοπός του σωματείου καλύπτεται και ήδη υπάρχει μέσω της ΠΟΑΔ – δέν βρίσκουμε κάποιο λόγο υπαρξης.

Η πρότασή μας

Εγγραφή ΕΧΘΕΣ της ΕΑΔΕ στην ΠΟΑΔ και ισχυρό μήνυμα ενότητας στον ΑΦΕΝΤΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ που για αυτόν ενότητα είναι η διάσπαση όλων των υπολοίπων!

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Ο Κασσελάκης στο Ε.Ε.Α θα συναντήσει τον πρόεδρο Χατζηθεοδοσίου για να μιλήσουν για……την επιχειρηματικότητα!

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης θα επισκεφθεί την Πέμπτη 9/11/2023 στις 14:00 τα γραφεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Εκεί ο