Και στα ασφαλιστικά της Κύπρου Γαβαλάκης και Χατζηθεοδοσίου!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Μαθαίνουμε από πηγές πως ο κ. Χατζηθεοδοσίου και ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ (του Ε.Ε.Α) κ. Γαβαλάκης θα βρεθούν στην Κύπρο και θα συνομιλήσουν με παράγοντες της ασφαλιστικής αγοράς!

Ελπίζουμε να μή τους συμβουλέψουν πώς να κάνουν προτάσεις για την αναθεώρηση της IDD γιατί άμα κρίνουμε πώς τα έκαναν εδώ στην Ελλάδα (τα μέλη της Νομοπαρασκευαστικής) τότε….ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ!

Να υπενθυμίσουμε πως ο κ. Γαβαλάκης Δ , ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ του Ε.Ε.Α αποτέλεσε μαζί με την κα Λύχρου Δήμητρα μέλη της Νομοπαρασκευαστικής επιτροπής για την ενσωμάτωση της οδηγίας IDD στην ελληνική νομοθεσία….με τα γνωστά αποτελέσματα! Όπως για παράδειγμα την μή δυνατότητα συνεργασίας μεσιτών και πρακτόρων (με αποτέλεσμα οι μεσίτες να υποστούν τεράστιες ζημίες) και την ύπαρξη ΦΠΑ μεταξύ μεσιτών και πρακτόρων κάτι που τώρα προσπαθούν να το διορθώσουν “πασάροντάς το” ώς ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΦΠΑ!

Οπότε ο Μαύρος Γάτος συμβουλεύει τους συναδέλφους στην Κύπρο…..ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ!

 

Υ.Γ η φωτογραφία είναι απο το ….insurance-eea.gr

 

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Αποκάλυψη! Διαφημίζεται ασφαλιστικό certificate που δέν έχει καμία άδεια από το αρμόδιο Υπουργείο!

Μεγάλη προσοχή στους συναδέλφους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές. Τα τελευταία χρόνια διαφημίζεται η διεξαγωγή ασφαλιστικού κύκλου σπουδών και συγκεκριμένου certificate το οποίο όμως δέν