Και στα ασφαλιστικά της Κύπρου Γαβαλάκης και Χατζηθεοδοσίου!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Μαθαίνουμε από πηγές πως ο κ. Χατζηθεοδοσίου και ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ (του Ε.Ε.Α) κ. Γαβαλάκης θα βρεθούν στην Κύπρο και θα συνομιλήσουν με παράγοντες της ασφαλιστικής αγοράς!

Ελπίζουμε να μή τους συμβουλέψουν πώς να κάνουν προτάσεις για την αναθεώρηση της IDD γιατί άμα κρίνουμε πώς τα έκαναν εδώ στην Ελλάδα (τα μέλη της Νομοπαρασκευαστικής) τότε….ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ!

Να υπενθυμίσουμε πως ο κ. Γαβαλάκης Δ , ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ του Ε.Ε.Α αποτέλεσε μαζί με την κα Λύχρου Δήμητρα μέλη της Νομοπαρασκευαστικής επιτροπής για την ενσωμάτωση της οδηγίας IDD στην ελληνική νομοθεσία….με τα γνωστά αποτελέσματα! Όπως για παράδειγμα την μή δυνατότητα συνεργασίας μεσιτών και πρακτόρων (με αποτέλεσμα οι μεσίτες να υποστούν τεράστιες ζημίες) και την ύπαρξη ΦΠΑ μεταξύ μεσιτών και πρακτόρων κάτι που τώρα προσπαθούν να το διορθώσουν “πασάροντάς το” ώς ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΦΠΑ!

Οπότε ο Μαύρος Γάτος συμβουλεύει τους συναδέλφους στην Κύπρο…..ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ!

 

Υ.Γ η φωτογραφία είναι απο το ….insurance-eea.gr

 

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Τί είναι τελικά η τεχνητή νοημοσύνη και τι ρόλο παίζει στην κυβερνοασφάλεια

Έχετε σκεφτεί ποτέ πώς χρησιμοποιούν οι κυβερνοεγκληματίες την τεχνητή νοημοσύνη ή ακόμα και οι ομάδες που υπερασπίζονται την ασφάλειά μας στην κυβερνοασφάλεια;

Μάθε τα πάντα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

O Σακχαρώδης Διαβήτης, είναι μια κατάσταση που επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο, χαρακτηρίζεται από αυξημένα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα που δεν