Μαύρος Γάτος

Κανένα απολύτως στοιχείο ότι η LIFE PLAN εγγράφηκε ως συνδεδεμένο μέλος δεν υπάρχει στην ανάρτηση του κ. Γαβαλάκη !

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ακόμα μια φορά αποδεικνύεται ότι όλα λέγονται για δημιουργία εντυπώσεων!

Κανένα απολύτως στοιχείο ότι η LIFE PLAN εγγράφηκε ως συνδεδεμένο μέλος δεν υπάρχει στην ανάρτηση του κ. Γαβαλάκη !

Η επικοινωνιακή αγωνία κορυφώνεται αφού ο κ. Γαβαλάκης έφτασε στο σημείο να ανεβάζει screen shots από email της μεταξύ του επικοινωνίας με τον κ. Σωφρονά. Πουθενά δεν αναφέρεται όμως η λέξη…. «συνδεδεμένο μέλος»! Μια τρύπα στο νερό … για να κερδηθούν οι εντυπώσεις επικοινωνιακά και να υπάρξουν τα γνωστά σχόλια συμπαράστασης στον «Νίκο Ξανθόπουλο» που βάλλεται αδίκως από λασπολόγους – κίτρινους λασπολόγους!

O Μαύρος Γάτος δεν έχει κάτι να χωρίσει με τον κ. Γαβαλάκη και φυσικά κανένα λόγο να τον ζηλεύει!

Τι να ζηλέψει ; Την ιδιότητα του ως «θιασώτη» της εκπαίδευσης ; Εδώ γελάσαμε και ας προσέχουμε λίγο τι λέμε.

Επιλέγουμε να κρατήσουμε ένα επίπεδο υψηλότερο από αυτό του The Batchelor και να μην χαλάσουμε το … μανικιούρ μας για τον «Παναγιώτη» !!!!

Εμείς μιλάμε με γεγονότα όχι με φαντασιώσεις καταδίωξης και ενίοτε μεγαλείου . Όχι αγαπητοί συνάδελφοι! Δεν είναι κίτρινος τύπος ούτε λασπολογία όταν λες την αλήθεια.

Ποια ήταν ακριβώς η λάσπη ; Το καταστατικό του ΕΙΑΣ είναι αναρτημένο. Η ανακοίνωση που μιλάει για τα τακτικό μέλος πήγε σε όλα τα μέσα. Η διάψευση άργησε. Σε ποια λάσπη αναφέρονται κάποιοι ; Ποια ήταν η ανακρίβεια ;

Όπως συμβαίνει σε όλους τους κλάδους , σε όλα τα κράτη του κόσμου και σε όλα τα δημοκρατικά περιβάλλοντα , ο τύπος έχει το δικαίωμα να ασκεί κριτική και να έχει αντίλογο. Ότι πράττουν ορισμένοι δεν είναι θέσφατο! Ο Μαύρος Γάτος βρίσκεται εδώ για να το διαπιστώνει και να ενημερώνει όταν και όπως πρέπει.

Δείτε εδώ το email που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο κ. Δημήτρης Γαβαλάκης (ανοιχτό προς όλους) και βγάλτε τα συμπεράσματά σας!

Κανένα απολύτως στοιχείο ότι η LIFE PLAN εγγράφηκε ως συνδεδεμένο μέλος δεν υπάρχει στην ανάρτηση του κ. Γαβαλάκη ! 1

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Σάλος απο τις ασυναρτησίες του τρομπέτα Ζαραλίκα για τις ασφαλιστικές εταιρείες!

Σάλος από τις ασυναρτησίες του Χριστόφορου Ζαραλίκα – γνωστού τρομπέτα του διαδικτύου – για τις ασφαλιστικές εταιρειες! Τεράστιο ζήτημα έχει προκύψει από