Μαύρος Γάτος

Κάποιοι χρησιμοποιούν το Ε.Ε.Θ για μαγαζάκι τους….

Facebook
Twitter
LinkedIn

Σήμερα ο μαύρος γάτος είδε στο facebook την ανάρτηση διευθυντή ομάδας agency δικτύου στη Θεσσαλονίκη η οποία αναγράφει: Η πρώτη συνάντηση των Manager της Διεύθυνσης μας για το σχεδιασμό του τελευταίου τετράμηνου. Σε ασφαλές περιβάλλον με την ευγενική φιλοξενία (και σχετική θερμομέτρηση) του επαγγελματικού επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης»

Αξίζει να αναφέρουμε πως αν και «σε ασφαλές περιβάλλον» μάλλον οι συμμετέχοντες σε αυτή τη συνάντηση μόνο ασφαλείς δεν ήταν δεδομένου ότι κανένας ανεξαιρέτως δεν φορούσε μάσκα ούτε κρατούσαν τις απαραίτητες αποστάσεις!
Σε μία αίθουσα μικρού μεγέθους συνωστίστηκαν 7 και πλέον άτομα!

Σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες όχι απλά δεν τηρήθηκαν οι υγειονομικές συστάσεις για την αποφυγή του Covid 19 αλλά δεν έγινε καν αίτημα προς την αρμόδια υπηρεσία του Ε.Ε.Θ προκειμένου να δοθεί σχετική άδεια.

Αξίζει να αναφερθεί πως αυτό το διάστημα όχι μόνο δεν επιτρέπονται συναντήσεις και συγκεντρώσεις στις αίθουσες του Ε.Ε.Θ αλλά το Επιμελητήριο επανειλημμένως έχει ενημερώσει τα μέλη του πως για οποιαδήποτε υπηρεσία ή εκκρεμότητα θα πρέπει να χρησιμοποιούνται ηλεκτρονικά μέσα. Μάλιστα, η τελευταία σχετική ανακοίνωση του Ε.Ε.Θ ήταν στις 14/8/2020 στην οποία αναφέρεται πως «Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για την αποφυγή μετάδοσης του κορονοϊού και την προστασία του κοινωνικού συνόλου μελών και προσωπικού, καλούμε τα μέλη μας να μην προσέρχονται στην υπηρεσία αλλά να αξιοποιήσουν κατά το δυνατόν τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Επιμελητηρίου που είναι στη διάθεσή τους και συγκεκριμένα το email:grammateia@epepthe.gr για την αποστολή των αιτημάτων τους.»

Με ποια ιδιότητα και δικαίωμα ο εν λόγω «Διευθυντής» χρησιμοποίησε την αίθουσα για προσωπική του εργασία;
Το έχει ξανακάνει στο παρελθόν;
Έχει τόσο θράσος και αναρτά σχετικές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;
Μήπως με την εικόνα του επιμελητηρίου προσπαθεί να προσελκύσει συνεργάτες;
Προφανώς κάποιοι θεωρούν το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης μαγαζάκι τους αλλά σύντομα αυτό θα αλλάξει.

Υ.Γ Για τον συγκεκριμένο….έχουμε και άλλα.

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο