Κάτι αλλάζει στον ΠΣΑΣ!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ανακρίβειες τα λεγόμενα της Δ. Λύχρου σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΣΑΣ! Άκομψη και προσβλητική – αλλα όχι μην αναμενόμενη - η κίνηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και του προέδρου Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου καθώς και του Γενικού Γραμματέα κ. Δημήτρη Γαβαλάκη να μην προσκαλέσουν το Δ.Σ του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στην εξαιρετικά σημαντική «ανοιχτή συζήτηση που θα λάβει χώρα στις 8 Μαΐου 2023 στο Αμφιθέατρο της Εθνικής Πινακοθήκης.

Κάτι φαίνεται να αλλάζει στον ΠΣΑΣ!

Σήμερα ο ιστορικός σύλλογος ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της χώρας ανακοίνωσε πως επιθυμεί την άμεση πρόσληψη διοικητικής γραμματέως μερικής απασχόλησης για τα γραφεία του στην Αθήνα. (Oι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο email του Συνδέσμου infopsas21@gmail.com )

Για όσους δεν το γνωρίζουν επι της προηγούμενης διοίκησης “είχαν βγει τα μαχαίρια” όταν είχε ζητηθεί να γίνει αντίστοιχη ανάρτηση αγγελίας για τη θέση της γραμματείας διότι κάποιο ήθελαν να βολέψουν “τους δικούς τους” και μάλιστα με πρόσληψη 8ώρου!!!

Ο λόγος; Μα για να καλύπτονται οι οικονομικές ατασθαλίες και να αποδέχονται εγγραφές απο “δικούς τους” Και άλλα πολλά βέβαια που κατά καιρούς έχουμε αποκαλύψει εδώ στον μαύρο Γατούλη.

Όπως φαίνεται, ο νέος πρόεδρος ο Νίκος Κεχαγιάογλου , αξιόλογος επαγγελματίας του κλάδου κάνει “δουλίτσα” για να επαναφέρει την κάκιστη εικόνα που έχει σχηματιστεί για τον ΠΣΑΣ.

Τα εύσημα όμως, θα του τα δώσουμε την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022 όταν…..κατα τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης θα έχει την δυνατότητα (και υποχρέωση) να κοινοποιήσει στα μέλη του Δ.Σ το πολυπόθητο ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΟΡΚΩΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗ για τη  διαχείριση των οικονομικών απο την διοίκηση ΛΕΛΕΔΑΚΗ και του ΓΝΩΣΤΟΥ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΦΛΥΤΖΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΣΑΣ.

Θα το πράξει; Η θα δεχθεί τις πιέσεις ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ;

Αν το πράξει, τότε ο κ. Κεχαγιάογλου θα ναι μεγάλος μάγκας και θα βάλει το πρώτο λιθαράκι για την πραγματική εξυγίανση του ΠΣΑΣ.

ΝΙΑΟΥ

 

Υ.Γ Όπως έχουμε δεσμευθεί, εφόσον το πόρισμα δεν ανακοινωθεί τότε το mavrosgatos.gr θα το αναρτήσει δημόσια προκειμένου η διαμεσολάβηση να μάθει όλη την αλήθεια.

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Ο Κασσελάκης στο Ε.Ε.Α θα συναντήσει τον πρόεδρο Χατζηθεοδοσίου για να μιλήσουν για……την επιχειρηματικότητα!

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης θα επισκεφθεί την Πέμπτη 9/11/2023 στις 14:00 τα γραφεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Εκεί ο