Καζάνι με φωτιές που πετάγονται ο ΠΣΑΣ!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ανακρίβειες τα λεγόμενα της Δ. Λύχρου σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΣΑΣ! Άκομψη και προσβλητική – αλλα όχι μην αναμενόμενη - η κίνηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και του προέδρου Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου καθώς και του Γενικού Γραμματέα κ. Δημήτρη Γαβαλάκη να μην προσκαλέσουν το Δ.Σ του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών στην εξαιρετικά σημαντική «ανοιχτή συζήτηση που θα λάβει χώρα στις 8 Μαΐου 2023 στο Αμφιθέατρο της Εθνικής Πινακοθήκης.

Πληροφορίες που έρχονται αυτή τη στιγμή απο την αίθουσα του ΠΣΑΣ οπου και διεξάγεται το Διοικητικό Συμβούλιο αναφέρουν πως το κτίριο έχει τυλιχθεί στις λεκτικές φλόγες απο τα μέλη του ΔΣ.

Θα σας ενημερώνουμε για όλες τις εξελίξεις διότι γνωρίζουμε πως το περιμένετε πώς και πώς.

Εν το μεταξύ ο εκδότης Ε. Σπύρου αναφέρει σε σημερινό του άρθρο τα εξής:

Η τηλεοπτική εμφάνιση του μέλους του ΔΣ κ. Καλλέργη έφερε νέες αναταράξεις με διχασμούς και συγκρούσεις μεταξύ των μελών του. Πληροφορίες που έφθασαν στο www.Nextdeal.gr έκαναν αναφορά για αγωγές εκατέρωθεν και παρουσία δικηγόρων στο σημερινό ΔΣ (Πέμπτη 12.10.23). Φαίνεται πως η κ. Γουργούλη είναι πάλι ανάμεσα σε πυρά που δημιούργησε η ίδια με το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε που οδηγούν σε νέες διασπάσεις και αποδυνάμωση του πρώην δυνατού σωματείου διαμεσολάβησης. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν προτάσεις για αλλαγή θέσεων και προέδρου στο ΔΣ και τρεις πλευρές απόψεων με θετική στάση, αρνητική θέση και λευκή ψήφο. Είναι γεγονός ότι συχνά φθάνουν εδώ στο www.Nextdeal.gr απόψεις για απόφαση από Γενική Συνέλευση Νέων Εκλογών με νέο μεταβατικό πρόεδρο. Αναμένουμε με ενδιαφέρον τι θα αποφασίσουν για το ιστορικό αυτό σωματείο που για μια τριετία και πλέον είναι σχεδόν ανύπαρκτο και αμέτοχο στη ζωή των διαμεσολαβητών που υποφέρουν στην καριέρα τους και καθημερινά βλέπουν την καριέρα τους να αποδυναμώνεται χωρίς στήριξη ουσιαστική από το σωματείο τους. Σημαντική είναι και η φωνή των μελών του ΔΣ που καλούν όλες τις υγιείς δυνάμεις να δώσουν παρών στον νέο σχεδιασμό για την διάσωση του και καλή λειτουργία του ως συνδικαλιστικού φορέα.

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Ο Κασσελάκης στο Ε.Ε.Α θα συναντήσει τον πρόεδρο Χατζηθεοδοσίου για να μιλήσουν για……την επιχειρηματικότητα!

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης θα επισκεφθεί την Πέμπτη 9/11/2023 στις 14:00 τα γραφεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Εκεί ο