Μαύρος Γάτος

ΚΥΠΡΟΣ: Μία διαφορετική εκδήλωση της So Easy Insurance για τους συνεργάτες της!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Για ακόμη μία φορά οι ιδρυτές της So Easy Insurance καινοτόμησαν και προσέφεραν στους συνεργάτες τους μία διαφορετική εμπειρία εκπαίδευσης και διασκέδασης.

Το απόγευμα του Σαββάτου 4/9/21 περισσότεροι από 130 συνεργάτες της εταιρείας είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μία διαφορετική εμπειρία ενημέρωσης και χαλάρωσης στην Πάφο, εντός του Ocean Vision Mega Yacht. Το Ocean Vision Mega Yacht – ένα εντυπωσιακό σκάφος μήκους 60 μέτρων – έχει κατασκευαστεί εξ ολοκλήρου στη Κύπρο και είναι από τα λίγα ECO Friendly Super Mega yacht στο κόσμο με χωρητικότητα άνω των 800 ατόμων. Διαθέτει δε Aquarium με ειδικά γυάλινα παράθυρα που επιτρέπουν την παρατήρηση της υποβρύχιας ζωής κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

ΚΥΠΡΟΣ: Μία διαφορετική εκδήλωση της So Easy Insurance για τους συνεργάτες της! 1

Εντός του συνεδριακού χώρου του Ocean Vision Mega Yacht, τη διαφορετική αυτή εκδήλωση προσφώνησαν μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και θετικής ενέργειας, οι κ.κ. Γιάννης Νικολάου και Άγγελος Παναγή, οι άνθρωποι που διοικούν την So Easy Insurance στην επιτυχημένη πορεία της τα τελευταία χρόνια.

Στη συνέχεια ο λόγος δόθηκε σε συνεργάτες και στελέχη της εταιρείας για μια σύντομη ενημέρωση για την πορεία της εταιρείας καθώς και για την εξαιρετική συνεργασία της με την KLPP Insurance & Reinsurance Company LTD . Ακολούθησε εκπαιδευτικό σεμινάριο για τα προϊόντα Επαγγελματικής Ευθύνης καθώς και για τις ασφαλίσεις του κλάδου Πυρός που διαθέτει η εταιρεία.

Κατά τη διάρκεια της σύντομης κρουαζιέρας που ακολούθησε και η οποία ξεκίνησε από το γραφικό Λιμανάκι της Πάφου μέχρι την Γεροσκήπου, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για πολλά θέματα και να ανταλλάξουν απόψεις, καθώς η εν λόγω εκδήλωση αποτέλεσε την πρώτη ευκαιρία συνάντησης και networking μετά από τα συνεχή lockdown λόγω της covid 19.

ΚΥΠΡΟΣ: Μία διαφορετική εκδήλωση της So Easy Insurance για τους συνεργάτες της! 2

Η μοναδική αυτή εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ένα εξαιρετικό δείπνο στο κατάστρωμα του Ocean Vision Mega Yacht με πλούσιο μουσικό πρόγραμμα έως αργά το βράδυ που ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν από την Ελλάδα ο κ. Αριστείδης Βασιλειάδης, Founder Insurance Innovation καθώς και η κα Μυρτώ Χαμπάκη, Partner Experto Crede Σύμβουλοι Eπιχειρήσεων.

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Σάλος απο τις ασυναρτησίες του τρομπέτα Ζαραλίκα για τις ασφαλιστικές εταιρείες!

Σάλος από τις ασυναρτησίες του Χριστόφορου Ζαραλίκα – γνωστού τρομπέτα του διαδικτύου – για τις ασφαλιστικές εταιρειες! Τεράστιο ζήτημα έχει προκύψει από