Μαύρος Γάτος

Λύση ανάγκης η επιλογή του Γιάννη Χατζηθεοδοσίου για την Περιφέρεια Αττικής

Facebook
Twitter
LinkedIn
"Πετάει" η Mega Brokers! Άργησε αλλα μίλησε! Ο Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου έπειτα από το άρθρο του Μαύρου Γάτου για τις δηλώσεις Κατρούγκαλου! Μία από αυτές αφορά όλους όσοι μιλούν εξ ονόματος του Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, οι οποίοι είναι ιδιαιτέρως άτσαλοι στα όσα λένε και υπόσχονται, σε σημείο που να εκθέτουν ποικιλοτρόπως τον άνθρωπο!

Αναδημοσίευση από τα parapolotika.gr (τα εξώδικα και οι αγωγές εκεί – μην μπερδευτείτε πάλι!!)

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο εκλεκτός του Τσίπρα για να κοντράρει τον Πατούλη
Μόνο ως κίνηση απόγνωσης µπορεί να εκληφθεί η πληροφορία που θέλει τον ΣΥΡΙΖΑ να καταλήγει στο πρόσωπο του προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, ως επίσημου υποψηφίου για την Περιφέρεια Αττικής.

Για όσους δεν κατάλαβαν, ο συγκεκριμένος θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο εκλεκτός του Τσίπρα για να διεκδικήσει την περιφέρεια από τον Πατούλη. Με κάτι τέτοια αστεία προβλέπω να γίνεται ολοένα και πιο εύκολη η επικράτηση του νυν περιφερειάρχη, και μάλιστα από την πρώτη Κυριακή.

Κάτι… ξεχωριστό
Για να είμαι όμως, δίκαιος, εσχάτως έχει αρχίσει να µε προβληματίζει η αποδοχή που φαίνεται να έχει ο Χατζηθεοδοσίου, κυρίως στα δημοσιογραφικά γραφεία. Προφανώς, καναλάρχες και εκδότες έχουν διακρίνει κάτι ξεχωριστό, που ακόμη δεν το έχω αντιληφθεί και που κάνει ξεχωριστό (γενικώς, όχι µόνο πολιτικά) τον άνδρα.

Άτσαλοι
Σε κάθε περίπτωση, και επειδή η πιάτσα είναι σχετικά μικρή, αυτές τις γιορτινές μέρες µου περισσεύουν κάτι συμβουλές. Μία από αυτές αφορά όλους όσοι μιλούν εξ ονόματος του Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, οι οποίοι είναι ιδιαιτέρως άτσαλοι στα όσα λένε και υπόσχονται, σε σημείο που να εκθέτουν ποικιλοτρόπως τον άνθρωπο!

Πηγή:https://www.parapolitika.gr/stiles/giannis-koyrtakis/article/1238938/suriza-lusi-anagis-i-epilogi-tou-gianni-hatzitheodosiou-gia-tin-perifereia-attikis-ti-suziteitai/

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Σάλος απο τις ασυναρτησίες του τρομπέτα Ζαραλίκα για τις ασφαλιστικές εταιρείες!

Σάλος από τις ασυναρτησίες του Χριστόφορου Ζαραλίκα – γνωστού τρομπέτα του διαδικτύου – για τις ασφαλιστικές εταιρειες! Τεράστιο ζήτημα έχει προκύψει από