Μαθήματα στην Ρουμάνικη ξεκινούν οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές για να διακανονίσουν τις ζημίες τους

Facebook
Twitter
LinkedIn

Δεν πάμε καλά!

Επειτα απο την αποκάλυψη του insuranceforum.gr για την……διακοπή εκπροσώπησης της CITY INSURANCE απο την Bourgazas & Associates E.E έρχεται σήμερα η Τράπεζα Της Ελλάδος και με ανακοίνωσή της ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους πως….ασφαλισμένοι της City Insurance που επιθυμούν να καταγγείλουν την ασφαλιστική τους σύμβαση και να ζητήσουν επιστροφή ασφαλίστρου ή να αναγγείλουν ζημία ή να υποβάλουν αξίωση αποζημίωσης θα πρέπει να επικοινωνούν με το Εγγυητικό Κεφάλαιο της Ρουμανίας (FGA)!!!

Πρίν λίγο το insuranceforum.gr έγραψε σχετικά:

Η πολυαναμενόμενη απάντηση της ΤτΕ στα ερωτήματα σχετικά με την υπόθεση της City Insurance δόθηκε χθες το απόγευμα με επίσημη ανακοίνωση της, η οποία επισημαίνει ότι οι ασφαλισμένοι της City Insurance που επιθυμούν να καταγγείλουν την ασφαλιστική τους σύμβαση και να ζητήσουν επιστροφή ασφαλίστρου ή να αναγγείλουν ζημία ή να υποβάλουν αξίωση αποζημίωσης θα πρέπει να επικοινωνούν με το Εγγυητικό Κεφάλαιο της Ρουμανίας (FGA). Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΤτΕ:

Η εποπτική αρχή της Ρουμανίας Financial Supervisory Authority ενημέρωσε ότι oι ασφαλισμένοι που ενδιαφέρονται α) να καταγγείλουν την ασφαλιστική τους σύμβαση και να ζητήσουν επιστροφή ασφαλίστρου ή β) να αναγγείλουν ζημία ή να υποβάλουν αξίωση αποζημίωσης από την Societatea de Asigurare-Reasigurare City Insurance S.A. (CITY) πρέπει να επικοινωνούν με το Εγγυητικό Κεφάλαιο της Ρουμανίας (FGA) [Str.Vasile Lascăr 31, București, e-mail: office@fgaromania.ro, τηλ. +40212011060, φαξ +40212011061], ακολουθώντας τις οδηγίες που αναρτήθηκαν στον ιστότοπο του FGA, και ιδίως:

https://www.fgaromania.ro/en/clarification-regarding-the-denouncement-procedure-for-insurance-contracts-concluded-with-city-insurance-sa/, όπου γνωστοποιείται ότι τα ασφαλιστήρια συμβόλαια που έχουν συναφθεί με τη CITY παραμένουν σε ισχύ μέχρι τη λήξη τους, εκτός των περιπτώσεων που αναφέρονται στη δημοσίευση. Επίσης, γνωστοποιείται η διαδικασία καταγγελίας της ασφαλιστικής σύμβασης και επιστροφής του μη δεδουλευμένου ασφαλίστρου.
https://www.fgaromania.ro/en/fga-can-receive-requests-for-opening-claim-files-from-potential-insurance-creditors-of-city-insurance-s-a/, όπου γνωστοποιούνται οι διαδικασίες και οι προθεσμίες αναγγελίας ζημίας και αξίωσης αποζημίωσης από τους ασφαλισμένους και τους δικαιούχους αποζημίωσης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις της CITY στον ιστότοπο https://www.cityinsurance.ro/en/, καθώς και της εποπτικής αρχής της Ρουμανίας στον ιστότοπο https://www.asfromania.ro/ .

Σχετικοί σύνδεσμοι:

https://www.fgaromania.ro/en/clarification-regarding-the-denouncement-procedure-for-insurance-contracts-concluded-with-city-insurance-sa/
https://www.fgaromania.ro/en/fga-can-receive-requests-for-opening-claim-files-from-potential-insurance-creditors-of-city-insurance-s-a/
https://www.cityinsurance.ro/en/
https://www.asfromania.ro/

 

ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ;

Περισσότερα από τον Μαύρο Γάτο

Ο Κασσελάκης στο Ε.Ε.Α θα συναντήσει τον πρόεδρο Χατζηθεοδοσίου για να μιλήσουν για……την επιχειρηματικότητα!

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης θα επισκεφθεί την Πέμπτη 9/11/2023 στις 14:00 τα γραφεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Εκεί ο